«Να είστε όλοι εκεί»

Ένα πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει η Νίκη Βόλου για την παραμονή της απέναντι στο Παγκράτι και οι βολιώτες καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών» και να σταθούν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Τον Α.Ο. Παγκρατίου φιλοξενεί η Νίκη Βόλου το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 5:00μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας αυτός, όπως και όλοι οι εναπομείναντες, έχει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα της πόλης μας, που θα τα δώσει όλα ώστε να συνεχίσει να έχει την Τιμή να βρίσκεται στην Α2 και να αγωνίζεται με ιστορικές ομάδες για το Ελληνικό μπάσκετ, όπως το Παγκράτι.

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, παρόλα τα προβλήματα, έχει σοβαρές πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία. Σε αυτό το καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος η ομάδα μας χρειάζεται μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, τόσο οικονομική όσο πρωτίστως ηθική, γιατί η δύναμη της Νίκης είναι ο κόσμος της και με την βοήθειά του αναρριχήθηκε στις μεγάλες κατηγορίες.

Το Σάββατο να μην λείψει κανείς, όλοι στο κλειστό για τη Νίκη!

Επίσης, από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνεται, ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Παγκράτι. Γενική είσοδος στον αγώνα είναι τα 5 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα παρακάτω σημεία προπώλησης μέχρι και την ημέρα του αγώνα, όπως και από το εκδοτήριο του γηπέδου από τις 4:00μ.μ. του Σαββάτου:

1. Γραφεία Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» (Γήπεδο “Π. Μαγουλάς”)

2. Καφέ Κίνηση (Μαιάνδρου 14)

3. Καφέ Υδροχόος (Μαιάνδρου-Σμύρνης, απέναντι από το γήπεδο της Νίκης)

4. Blue Sport Café (Κυρίλλου-Μυτιλήνης Ν. Ιωνία)

5. Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου

6. Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης».