“Να λύσουν τα θέματα που τρώνε τα σωθικά του μπάσκετ”

Για την κατάσταση που επικρατεί στο  ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου, Απόστολος Πόδας σε εβδομαδιαία εφημερίδα της Κατερίνης. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας και να τους υποσχεθεί ότι ο σύλλογος δεν θα γίνει μέρος φθοράς.  

«Πιστεύω ότι όλοι οι συντελεστές του αθλήματος αισθάνονται θλίψη για τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν στα γήπεδα της Α1 το Σαββατοκύριακο. Πέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, το οποίο οι φίλοι του μπάσκετ στην Πιερία  περιμένουν με προσμονή, καλούμε όλους όσους έχουν τη θεσμική ευθύνη να λύσουν θέματα που διαιωνίζονται και τρώνε τα σωθικά του μπάσκετ», σχολίασε αρχικά ο Απόστολος Πόδας και συνέχισε:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος εκπροσωπεί μία πόλη μεγάλη, την Κατερίνη, πιστεύοντας ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός, είναι υγιής διέξοδος ειδικά για τα νέα τα παιδιά στην γκρίζα πραγματικότητα που ζούμε.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας για τη ζεστασιά που  χαρίζουν στους αθλητές και υποσχόμαστε ότι ο σύλλογος  θα κάνει το παν ώστε να μην γίνει μέρος της φθοράς που τον περιβάλλει».