«Να “μετρηθούμε”, να “μεγαλώσουμε”»

Σε ένα νέο εγχείρημα  προχώρησε η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας γνωστοποίησε το πλάνο της για τη δημιουργία μιας ομάδας λαϊκής βάσης!

Αναλυτικά:

«Επιτέλους είναι μια πραγματικότητα το τμήμα καλαθοσφαίρισης κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε αποφάσισε να κάνει στην πράξη πραγματικότητα την λαϊκή συμμετοχή και τον χαρακτήρα των έντονων κοινωνικών γεγονότων-αθλητικού χαρακτήρα για τον νομό όπως του Κοροίβου, πολυσυμμετοχικού μοντέλου. Έτσι ξεκινάει η εγγραφή μελών για την καλαθόσφαιρα του Κοροίβου σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Το στοίχημα μεγάλο για τον σύλλογο που βρίσκεται μία κατηγορία κάτω από την Α1′ Εθνική και πρωταγωνιστεί στην Α2′ Εθνική, διαφημίζοντας το νομό της Αρχαίας Ολυμπίας και της Αρχαίας Ήλιδας παντού. Εδώ που έφτασε πρέπει να είναι υπόθεση του καθενός μας αλλά και όλων μαζί η μικρή συμβολή ετησίως των 20€ για την βιωσιμότητα αυτού του ωραίου και υγιές.

Σύνθημα αυτής της καμπάνιας είναι να “μετρηθούμε” να “μεγαλώσουμε”. Στόχος η οικονομική υγεία του τμήματος, η άμεση επικοινωνία μεταξύ μας, ο εθελοντισμός όσων αγαπούν το τόπο τους αλλά και η δημιουργία ενός αθλητικού κινήματος μέσα στον νομό με πλαίσιο τα Ολυμπιακά ιδεώδη.Ανάλογα με το εύρος των μελών μας θα μπορέσουμε ίσως να πετύχουμε και διάφορες προσφορές για τα μέλη μας από την ευρύτερη αγορά. Για τον παραπάνω σκοπό το τμήμα την Παρασκευή και ώρα 3 μ.μ θα δώσει συνέντευξη τύπου στο κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας».