“Να μην περάσει καμία ομάδα από την Πάτρα”

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (27/10) η επίσημη παρουσίαση του Απόλλωνα Πατρών για την περίοδο 2010-11.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μολφέτας πήρε πρώτος το λόγο λέγοντας: «Γνωρίζουμε τι φτιάχνουμε, τι θέλουμε και που μπορούμε να πάμε. Ο Απόλλωνας ήταν ιδέα. Ήταν ο Αχαιός φρουρός. Θα τον κάνουμε μόδα. Βήμα – βήμα κτίζουμε αυτό που θέλουμε. Προχωράμε, όσο ανοίγει το πόδι μας, χωρίς υψηλούς τόνους. Στόχος μας είναι να ήμαστε ανταγωνιστικοί, να το ευχαριστιόμαστε βλέποντας αυτή την ομάδα, να βλέπουμε αυτή τη χημεία που υπάρχει», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στόχος μας επίσης, είναι να μην περάσει καμία ομάδα από την Πάτρα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Θέλουμε να μας αγαπήσει ο κόσμος και να τον φέρουμε ξανά στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών με τις εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστική ήταν η σκηνή, όταν ο  κ. Μολφέτας κάλεσε τη μεγάλη δόξα του Απόλλωνα, τον Κώστα Πετρόπουλο να πάρει τη φανέλα με το Νούμερο «7», αναφέροντας: «Το Νο7 έχει αποσυρθεί από την ομάδα, οριστικά».

Με τη σειρά του, ο Κώστας Πετρόπουλος, δήλωσε: «Εχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, στο προπονητικό τιμ, στους παίκτες. Μ’ αρέσει πολύ η ομάδα. Είμαι 40 χρόνια στα γήπεδα και πιστέψτε με ότι χωρίς καλή χημεία, δεν μπορεί να πετύχει μία ομάδα. Ο φετινός Απόλλωνας, εκτιμώ ότι θα πάει πολύ καλά. Το κλίμα είναι ο 6ος παίκτης. Να είσαστε αγαπημένοι και καλοί συμπαίκτες. Αυτή ήταν και η φιλοσοφία μου σαν προπονητής σε όλες τις ομάδες που ήμουν. Αυτή την ομάδα, ο κόσμος την αγαπάει πολύ. Και της αξίζει να γεμίσει το γήπεδο».

Στη συνέχεια, έγινε και η παρουσίαση του προπονητικού τιμ, με τον Νίκο Βετούλα, τον συνεργάτη του Κώστα Ρακιτζή, τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Κοτσίρη και τον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Αναστασόπουλο, όπως και τον έφορο της ομάδας, Χάρη Παρίση.

Από την πλευρά του ο Νίκος Βετούλας πρόσθεσε: «Εύχομαι να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν και τα λεγόμενα του Κώστα Πετρόπουλου. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…»

Τέλος, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Λιανός επεσήμανε: «Πρέπει να τονίσω τη διάθεση που έχει ο σύλλογος για να υπάρχει μία συνέχεια. Είναι ευχής έργον που στην τωρινή ομάδα αγωνίζεται ένας Πετρόπουλος, ένας Μολφέτας, ένας Λιανός. Πέραν από την αγωνιστική αξία του καθενός, θα βγαίνει και συναίσθημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχηθώ να έχετε υγεία και περηφάνια». 

Πηγή: sportfmpatras.gr