Να ξεδιαλύνει το… τοπίο

Η κατάσταση για το ποιος θα υποβιβαστεί από εδώ και στο εξής θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει αφού τα ματς γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Το Σάββατο (9/04) θα διεξαχθεί η 22 αγωνιστική και πλέον τα παιχνίδια γίνονται όλο πιο ανταγωνιστικά άρα και πιο ενδιαφέροντα. Αναλυτικά:

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αμαλιάδας, 17:30)

Ντέρμπι… ουραγών, αφού οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους δύο βαθμούς. Από την μία ο Κόροιβος σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά την κατηγορία, ενώ για την ομάδα της Ερυθραίας δυσκολεύει το έργο της για την παραμονή. Εκτός για ακόμα μία εβδομάδα ο Αποστολόπουλος.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:30)

Τη νίκη που θα τους τονώσει το ηθικό θέλουν οι Ικαροι απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αρκαδικό.  Αν και οι ελπίδες για την άνοδο είναι λίγες οι Σερραίοι θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εκτός αναμένεται ο Φίλιππος Συμεωνίδης, ενώ στην αντίπερα όχθη αμφίβολος θεωρείται ο Γιώργος Λαμπράκος.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Μετς, 17:30)

Παιχνίδι με φαβορί και αυτό δεν είναι οι γηπεδούχοι. Οι ελπίδες των «ροσονέρι» για να «χτυπήσουν» το παιχνίδι ολοένα και λιγοστεύουν μετά τις απουσίες των Φώτη Βασιλόπουλου και Κώστα Μαχαίρα.

ΑΜΥΝΤΑΣ –  ΚΑΟΔ (Υμηττού, 17:30)

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, αφού αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Τόσο ο Αμύντας, όσο και ο ΚΑΟΔ θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη, για διαφορετικούς όμως λόγους.  Ο Αμυντας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στην αντίπερα όχθη αμφίβολος είναι ο Θοδωρής Πανάρας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Β’ ΔΑΚ Κατερίνη, 17:30)

Κανένας από τους δύο συλλόγους δεν βρίσκεται και με τα δύο… πόδια στην κατηγορία και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Πιερικός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, σε αντίθεση με τους «μελανόλευκους» που είναι λιγότερο… αγχωμένοι μετά τη νίκη επί του Αμύντα. Για ακόμα ένα ματς θα απουσιάσει ο Νίκος Αργυρόπουλος. 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ροϊτικων, 17:30)

«Εκρηκτικό» αναμένεται το παιχνίδι στα Ροϊτικα. Οι «πορτοκαλί» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μην βρεθούν στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο σύλλογος του Λαγκαδά αναζητά τους δύο βαθμούς για να απομακρυνθεί από αυτή. Απών από τους πατρινούς είναι ο Παναγιώτης Σημαιόπουλος.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Νήαρ Ηστ, 17:30)

Μοναδικό στόχος το «διπλό» για την ΑΕΚ Αργους, καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την υπόθεση παραμονή. Από τη άλλη, η  αδιάφορη βαθμολογικά Νήαρ Ηστ έχει αποδείξει ότι στην έδρα της είναι επικίνδυνη και ότι μπορεί να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο.

ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Λαυρίου, 17:30)

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο Λαύριο με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Ο Πανελευσινιακός θα παλέψει για το καλύτερο, αφού παρά το ότι είναι αδιάφορος βαθμολογικά κυνηγά κάθε παιχνίδι. Από πλευράς απουσιών, το Λαύριο θα παραταχθεί πλήρες (πλην του Σάκη Γιαννακόπουλου), ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Μαναβόπουλος και Κωνσταντακόπουλος.