«Να ξεχάσουμε την ήττα…»

Η Αθήνα είναι ο πρώτος (εκτός έδρας) σταθμός του Πιερικού Αρχέλαου, όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις “δυνατές” ομάδες της κατηγορίας, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Οπως είναι φυσικό, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου, οι “μελανόλευκοι” έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται παραπάνω πίεση για το θετικό αποτέλεσμα…

«Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας με τον Αίαντα, ακολουθεί το πολύ δύσκολο ματς στην Αθήνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Μια ομάδα νεοφώτιστη, αλλά παράλληλα πολύ δυνατή και ενισχυμένη. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να φανούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά» λέει ο Χρήστος Γκαβανόπουλος.

Ο Μάριος Σακελλαρίου λέει από την πλευρά του: «Έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ομάδα μας έχει κάνει μόνο τρεις βδομάδες προετοιμασία και μέσα σ’ αυτές δύο φιλικά παιχνίδια, η εμφάνισή μας στην πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι το ροζ φύλλο του αγώνα, κάτι που όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε. Από κει και πέρα είμαστε καθημερινά στο γήπεδο και αγωνιζόμαστε για να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα».