Να πάρουν… εκδίκηση θέλουν Χαλκηδόνα και Ιωνικός

Δύο μεγάλα ντέρμπι και πολλές συγκινήσεις επιφυλάσσει η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στον δεύτερο όμιλο. Μια νέα πρόκληση είναι στον δρόμο της Χαλκηδόνας αφού πρώτος της αντίπαλος είναι ο Κένταυρος Καλλικράτειας, η μόνη ομάδα που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της και αυτό είναι αποφασισμένοι να μην το αφήσουν να περάσει έτσι… Βέβαια και η ομάδα της Καλλικράτειας σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος και έχει μεγάλο κίνητρο για να παλέψει σκληρά για το μεγάλο διπλό.

Μια δυνατή σύγκρουση όμως έχουμε και ανάμεσα στο Ανατόλια και τον Ιωνικό Ιωνίας, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω για την ήττα στον πρώτο γύρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Κομοτηνή και Ελευθερούπολη έχουν ως στόχο να «ζευγαρώσουν» τις επιτυχίες τους απέναντι σε Τιτάνες Δράμας και Ασβεστοχώρι ενώ άμεσα επιστροφή στις νίκες είναι το μόνο που θέλει ο Μακεδονικός κόντρα στον Πολύγυρο.

Ο Γαλαξίας Αδένδρου θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη παραμονή του και η ενδεχόμενη τέταρτη φετινή νίκη του απέναντι στη ΧΑΝΘ θα είναι ότι καλύτερο προς αυτή τη κατεύθυνση.
Ρεπό έχει ο Μαντουλίδης.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:Πολύγυρος – Μακεδονικός (ΔΚΓ Πολύγυρου, 18:00)
ΧΑΝΘ – Γαλαξίας Αδένδρου   (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ανατόλια – Ιωνικός Ιωνίας  (Ανατόλια, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Κομοτηνή   (ΔΓΑ Δράμας, 18:00
Μαντουλίδης – Δόξα Δρυμού 20-0
Χαλκηδόνα – Κένταυρος Καλ/τειας (ΔΚΓ Χαλκηδόνας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Ασβεστοχώρι   (Ελευθερούπολης, 18:00)