Βρίσκεται στη κορυφή και το απολαμβάνει… Για να μην είναι όμως πολύ σύντομη η παρουσία του Αμπελώνα εκεί θα χρειαστεί να ξεπεράσει χωρίς απώλειες και το εμπόδιο του δυναμικού Αετού μέσα στο Κιλκίς. Νίκη και Μεταμόρφωση διεκδικούν επίσης τη… θέα από το πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και θα έχουν αρκετές ελπίδες να τη διεκδικήσουν εφόσον πρώτα έχουν κερδίσει τον Αλέξανδρο Αξιούπολης και τον αρκετά ανεβασμένο τελευταία Πρωτέα Γρεβενών αντίστοιχα.

Ένα ακόμα ντέρμπι περιμένει τον Φοίνικα Λάρισας και μετά τον συμπολίτη Αμπελώνα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κοζάνης ευελπιστώντας αυτή τη φορά η κατάληξη να είναι πολύ διαφορετική.

Την έβδομη νίκη του ενδιαφέρεται να πετύχει ο Αιγινιακός στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπη, ενώ θα είναι η έκτη για το Άργος Ορεστικό σε περίπτωση που μπορέσει να κερδίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης.

Η ομάδα της Έδεσσας πέτυχε μια σημαντική νίκη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά χρειάζεται να κερδίσει και αυτή, τον Αριστοτέλη Επανομής με τον οποίο άλλωστε έχει και τους ίδιους στόχους.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Αργος Ορεστικό – Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ (Αργους Ορεστικό, 18:00)
Αιγινιακός –  Μακάμπη  (Αιγινίου, 18:00)
Μεταμόρφωση Β. – Πρωτέας Γρ.   (Β. Παρασκεοπούλου, 18:00)
Αριστ. Επανωμής – Πανεδεσσαϊκός (ΔΑΚ Επανωμής, 18:00)
Αλεξ. Αξιούπολης – Νίκη Βόλου   (Αξιούπολης, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Αμπελώνας   (Α’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Φοίνιξ Λαρ. – Ηρακλής Κοζ.   (Αγ. Θωμά Λάρισας, 18:00)