«Να συνεχίσουμε ενωμένοι το έργο του Δημήτρη Γκίμα»

Είναι μια σεζόν περίεργη, με τα συναισθήματα για όλους στο Φίλιππο Βέροιας να είναι ανάμεικτα. Η χαρά της παραμονής στην Α2, «σκιάστηκε» από τον χαμό ενός από τους ανθρώπους που για μία 20ετία αποτελούσε την «ψυχή» της ομάδας. Και στον Φίλιππο Βέροιας δεν κρύβουν ότι το «ουδείς αναντικατάστατος» δύσκολα θα μπορέσει να βρει εφαρμογή για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Δημήτρης Γκίμας, όμως όπως τονίζουν «… να συνεχίσουμε ενωμένοι το έργο του και να τον κάνουμε περήφανο από εκεί ψηλά».

«Μία πρωτόγνωρη αγωνιστική σαιζόν βαδίζει προς το τέλος της. Τη χαρά της παραμονής της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έστω και χωρίς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εντός των αγωνιστικών χώρων, διαδέχτηκε η απέραντη θλίψη για τον αδόκητο χαμό του εμβληματικού προπονητή μας Δημήτρη Γκίμα.

Προφανώς, η ρήση «ουδείς αναντικατάστατος» δεν βρίσκει εφαρμογή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Διότι για όλους εμάς στον μπασκετικό Φίλιππο, ο επί 20 συναπτά έτη προπονητής της ομάδας μας ήταν και θα παραμείνει πραγματικά αναντικατάστατος. Επιθυμία και υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας για να συνεχίσουμε ενωμένοι το έργο του και να τον κάνουμε περήφανο από εκεί ψηλά.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια κι ευελπιστούμε να είστε δίπλα μας και στο δύσκολο αύριο που ξημερώνει».