«Να το χαίρεστε λοιπόν κύριοι αυτό το μπάσκετ»

Ο Εθνικός αντιμετώπισε τον Ιωνικό στη Νίκαια σε ένα παιχνίδι το οποίο σημειώθηκαν αρκετά ρεκόρ! Ομως, οι πειραιώτες μέσω ανακοίνωσης αναφέρονται σε αυτά, λέγοντας πως δεν έχουν αξία καθώς έπαιξαν με μία ομάδα που δεν έχει προβλήματα, ενώ μίλησαν και για τις συνθήκες με τις οποίες βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Εθνικός χθες αγωνίστηκε στην έδρα του Ιωνικού Νίκαιας, αλλά δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα όταν έχουν προηγηθεί απαράδεκτα πράγματα. Στο γήπεδο επικρατούσε ένα κλίμα «τρομοκρατίας» από τους οπαδούς, αλλά ακόμη και από τους παίκτες και τους παράγοντες του Ιωνικού.

Χαρακτηριστικά είναι όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η ομάδα μας αρνήθηκε να βγει στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Ιωνικός για τους δικούς του «λόγους» ήθελε να βάλει πολλούς πόντους. Η ομάδα του Ιωνικού δεν τήρησε κανένα fair play και γι’ αυτό δεν θέλαμε να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους των γηπεδούχων. Οι οπαδοί πέταγαν μέχρι και πέτρες στα αποδυτήρια για να τρομοκρατήσουν την ομάδα μας. Οι παίκτες του Ιωνικού τραβούσαν τους παίκτες του Εθνικού και δεν έδειξαν κανέναν απολύτως σεβασμό. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Βαγγέλης Τσάπας είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Ηλία Μανδραγό.

Οι παίκτες μας φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα (άφαντη η αστυνομία) βγήκαν στο παρκέ, για να μην κινδυνέψουν. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκαν τα τραγελαφικά πράγματα και με χαρακτηριστικότερο το ότι ο Βαγγέλης Τσάπας ζήτησε τάιμ άουτ 7” πριν το τέλος!

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Ιωνικού, Νίκος Βετούλας, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον τεχνικό μας και προέβη σε μία απαράδεκτη κίνηση, καθώς έφτυσε τον Ηλία Μανδραγό!

Κανένα fair play, τραμπουκισμοί και φτυσιές. Να το χαίρεστε λοιπόν κύριοι αυτό το μπάσκετ.

Υ.Γ.: Τα ρεκόρ έχουν αξία όταν τα κάνετε απέναντι σε ομάδες, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όταν τα κάνετε κόντρα σε μία ομάδα που χτίστηκε 15 μέρες πριν το πρωτάθλημα, με παίκτες μικρότερων κατηγοριών και στόχος της ήταν να μην μηδενιστεί και πέσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, τότε τα ρεκόρ σας δεν έχουν καμία αξία».