«Να χειροκροτήσουμε τους αληθινούς πρωταγωνιστές»

Κάλεσμα στον κόσμο της κάνει η Νίκη Βόλου να βρεθεί στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Ηράκλειο και να χειροκροτήσει τη μεγάλη προσπάθεια που έκανα όλη τη χρονιά οι παίκτες και ο βΓιώργος Ζαφειρούδης.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο στη 1:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας θα  διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών της σεζόν 2012-2013 που βρίσκει τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται το Ηράκλειο.

Αν και η ομάδα μας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία θεωρούμε ότι τίποτα δεν πήγε χαμένο, από τους κόπους και τις θυσίες της διοίκησης μέχρι και την τιτάνια προσπάθεια των παικτών και του προπονητή. Η Νίκη Βόλου εκπροσώπησε το μπάσκετ της Μαγνησίας στην Α2 Εθνική κατηγορία μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και συνέβαλε στην αναβάθμιση του αθλήματος στην περιοχή μας, ενώ ο σύλλογος αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και το φίλαθλο κοινό του Βόλου, να χειροκροτήσουμε για τελευταία φορά φέτος τους καλαθοσφαιριστές και τον προπονητή μας, τους αληθινούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της βολιώτικης ομάδας. Επίσης, καλούμε τους φιλάθλους να ενισχύσουν τον σύλλογο αγοράζοντας εισιτήρια του αγώνα, καθώς η οικονομική συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι μεγάλες. Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου, το Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» και την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου».