Νησιώτης: «Να σωθεί εύκολα η ομάδα»

Μπορεί να μην έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως η ανοδική πορεία που σημειώνει ο Ερμής Λαγκαδά έχει αναπτερώσει τις ελπίδες για την επίτευξη του στόχου της  παραμονής στην  κατηγορία.

 Η νίκη στην Τρίπολη επί του Αρκαδικού σίγουρα αποτέλεσε την έπληξη της αγωνιστικής. Ο κορυφαίος του αγώνα, Στράτος Νησιώτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τον βασικό της ομάδας, αλλά και το ενδεχόμενο να σταματήσει το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

 -Στράτο ποιο ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας κόντρα στον Αρκαδικό;
«Το βασικότερο για εμάς αυτή την στιγμή είναι ότι υπάρχει ηρεμία στην ομάδα σ’ όλα τα επίπεδα και κυρίως στα διοικητικά. Ήταν σίγουρο λοιπόν πως κάποια στιγμή θα ερχόντουσαν και τα θετικά αποτελέσματα». 

-Οι στόχοι σας για την ομάδα ποιοι είναι φέτος;
«Εμείς αυτό που θέλουμε φέτος είναι η ομάδα να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο εύκολα και πιο γρήγορα γίνεται. Δεν θέλουμε να δυσκολευτούμε όπως τα προηγούμενα χρόνια και να κυνηγάμε την παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική». 

-Τώρα όμως ο Ερμής είναι στην έβδομη θέση και κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχετε πετύχει αυτό που θέλετε;
«Τα δυο παιχνίδια που έρχονται και είναι εντός έδρας με τους Ίκαρους Σερρών και τον  Πανερυθραϊκό που είναι πολύ σημαντικά. Αν κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια νομίζω ότι θα έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό». 

-Θα ήθελες να μας κάνεις μια πρόβλεψη για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Ίκαρους;
«Είναι ένα δύσκολο ματς γιατί παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία διεκδικεί την άνοδο. Σίγουρα όμως θα είναι δύσκολο και γι΄αυτούς γιατί είμαστε και εμείς σε πολύ καλή κατάσταση».  

-Οι δικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
«Είναι ακριβώς οι ίδιοι με της ομάδας μου. Άλλωστε εγώ δεν κρύβω ότι πλέον έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω. Όχι όμως όσο αγωνίζομαι για τον Ερμή».  

-Το έχει πάρει απόφαση δηλαδή;
«Το έχω σκεφτεί πολύ και το έχω αποφασίσει. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλά. Όσο είμαι στον Λαγκαδά δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Να πάω όμως σε άλλη ομάδα και ειδικά μακριά από την Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται».