Νικητής στην πρώτη… μάχη ο “πολεμιστής” Παγκάνι!

alessandro pagani_1Το Σάββατο το βράδυ η καρδιά συμπαικτών και αντιπάλων “πάγωσε” μπροστά στην εικόνα του 21χρονου Αλεσάντρο Παγκάνι, πεσμένου στο παρκέ, εξαιτίας καρδιακής προσβολής! Το φιλικό παιχνίδι της Assigeco Casalpusterlengo στη Μπρέσια διεκόπη αμέσως μόλις ο άτυχος μπασκετμπολίστας σωριάστηκε στο παρκέ και το ιατρικό επιτελείο έσπευδε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Παγκάνι το πρωί της Δευτέρας συνήλθε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Μπρέσια να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας του. “Είμαι καλά, τί έγινε;”, ήταν τα πρώτα λόγια του 21χρονου αθλητή μόλις συνήλθε, ενώ αμέσως μετά χαμογέλασε στους γονείς του Ρενάτο και Ντανιέλα, αναγνωρίζοντάς τους και δίνοντας έτσι ένα ακόμη θετικό μήνυμα για την πορεία της κατάστασής του. “Του είπα ότι είχε μία πτώση στη διάρκεια του αγώνα κι εκείνος αμέσως άρχισε να κουνά χέρια και πόδια, έπαιζε τα δάχτυλά του για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν καλά”, ανέφερε ο μπαμπάς του 21χρονου που όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την αίσια έκβαση της μάχης του γιού του…

alessandro pagani_2Στο πλευρό του ο 21χρονος Αλεσάντρο έχει όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ με τον Ντανίλο Γκαλινάρι να στέλνει “twitter” συμπαράστασης στον “πολεμιστή” – όπως τον χαρακτήρισε – και να τον καλεί να κερδίσει και τώρα και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια!!!