Νικολαΐδης: «Να παίξουμε καλό μπάσκετ»

Την περασμένη σεζόν το Λεωνίδιο πάλεψε για την παραμονή του στη Γ’ εθνική, όμως από τη μάχη δεν βγήκε νικητής κι έτσι από φέτος επέστρεψε στα τοπικά και την Α’ ΕΣΚΑΚ. Ο τεχνικός της ομάδας, Στέφανος Νικολαΐδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το ντεμπούτο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΚ, αλλά και για τους στόχους που θέτει στην επιστροφή του Λεωνιδίου στις τοπικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

Για τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Ερμιόνη (92-52) στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΚ ανδρών:

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν όπως και κάθε πρεμιέρα. Αυτό που εννοώ είναι ότι ξεκινήσαμε με πολύ άγχος αλλά στη πορεία βρήκαμε τα πατήματα μας και μέσα από πιεστική άμυνα φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Είναι ιδανικό να ξεκινάς με νίκη όχι μόνο για τους 2 βαθμούς αλλά και για τη ψυχολογία της ομάδας. Είναι θετικό ότι αντεπεξήλθαμε στην πρώτη αγωνιστική και κερδίσαμε. Η ομάδα έδειξε συνοχή και όσα δουλεύουμε τόσο καιρό τα βγάλαμε στο παρκέ».

Για τους στόχους της ομάδας του:

«Η ομάδα πιστεύω ότι θα είναι από τις καλές κατηγορίας και σαν πρώτος στόχος είναι να ευχαριστηθούμε το άθλημα και . Μέσα από αυτό ότι καλύτερο μπορεί να έρθει θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Γενικά γίνεται καλή προσπάθεια στο σύλλογο και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τρέχουν πολύ για να μην μας λείψει τίποτα. Με νίκες και καλές εμφανίσεις θέλουμε να τους ανταποδώσουμε όσα μας προσφέρουν».

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΚ:

«Παρότι ακόμα είναι αρχή και δεν έχω πλήρη γνώμη για όλες τις ομάδες, εντούτοις από αυτά που ακούω έχω την αίσθηση ότι έξι ομάδες είναι αρκετά δυνατές και θα διεκδικήσουν τις θέσεις προς τα πάνω, ενώ πέντε άλλες ομάδες δεν δείχνουν εξίσου δυνατές και θα κυνηγήσουν την παραμονή τους. Βέβαια επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα της κατηγορίας».