Νικολαΐδης: «Οσο είμαι εδώ θα παλεύουμε»

Η νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας δεν έβγαλε από τη δύσκολη (βαθμολογική) θέση τη ΜΕΝΤ, εντούτοις κατέδειξε ότι σκοπεύει να παλέψει μέχρι τέλους. Αυτό τουλάχιστον “εγγυάται” ο Σωτήρης Νικολαΐδης μιλώντας στο infobasket: «Οσο είμαι εγώ εδώ η ΜΕΝΤ δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί και να σταματήσει να παλεύει το κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω που θα βρίσκεται του χρόνου η ομάδα, αυτό που θέλουμε όμως είναι να χτίσουμε κάτι καλό για τότε».

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον τραυματισμό του Ευαγγελινού και τις αποχωρήσεις των Κυριώτη, Βαλαβανίδη, Τσιμπή, η ΜΕΝΤ θα χρειαστεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους άφθονους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της. «Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά. Μπορώ να πω ότι πλέον δουλεύουμε και καλύτερα. Αυτό φάνηκε και στη νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας, η οποία ήταν τεράστια, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους» λέει ο προπονητής της ΜΕΝΤ.

Οσον αφορά τη λίστα των τραυματιών, ο Πέτρος Παπαδόπουλος (“γύρισε” το πόδι του στο 5ο λεπτό του κυριακάτικου αγώνα) αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στον Πιερικό Αρχέλαο, σε αντίθεση με τον μικρότερο Αγγελο (Παπαδόπουλο).