Νικολόπουλος: «Με τον Άρη Πετρούπολης μπαίνει το πρέπει»

Η Αχαγιά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΚΑΟΚ γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Θανάσης Νικολόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αναφέροντας ότι το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ σχολίασε και την επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης.

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας, αναφορικά με το παιχνίδι στην Κόρινθο, μεταξύ άλλων, είπε: «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για εμάς, προσωπική μου άποψη είναι ότι χάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι εκτός έδρας, πρέπει να μπαίνεις πιο δυνατά, εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε. Μετά προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε τρεις τελικούς τώρα μπροστά μας και πιστεύω να γίνει, ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Συνέχισε: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Έχουν έρθει και άλλα παιδιά φέτος κι εγώ όσο μπορώ θα βοηθάω με την εμπειρία μου, τη δύναμή μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Σχετικά με τον επικείμενο αγώνα, απέναντι στον Άρη Πετρούπολης, σχολίασε: «Με τον Άρη Πετρούπολης μπαίνει το πρέπει. Πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πολύ δυνατά. Να δουλέψουμε κατά γράμμα όσα μας πει ο προπονητής μας να πάμε στην έδρα μας να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Είναι ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους και πρέπει να το κερδίσουμε».

Κλείνοντας, τόνισε: «Έχει αλλάξει επίπεδο σίγουρα η ομάδα δεν είναι το ίδιο με πέρσι. Ο κόσμος στα δύο παιχνίδια στην έδρα μας, έχει στηρίξει την ομάδα. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας και να μας υποστηρίζει».