Νιπεργιάλης: «Μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή»

Με το πέρασμα των αγωνιστικών το έργο γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τον Κόροιβο Αμαλιάδας σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία. Ωστόσο, ο τεχνικός Βασίλης Νιπεργιάλης, μιλώντας στην «Πρώτη» τόνισε πως η υπόθεση παραμονή είναι εφικτή τονίζοντας ότι θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση.

«Πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε στην Α2, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται. Απομένουν έντεκα αγώνες, έχουμε να παίξουμε με κάποιες ομάδες στα μέτρα μας και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δύο νίκες μας χωρίζουν άλλωστε από τη ζώνη. Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν μεγάλη προσπάθεια, έχουν ξεπεράσει τα όριά τους στον οικονομικό τομέα αλλά και στον ψυχολογικό, προσπαθώντας να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και πρέπει και εμείς να κάνουμε το ίδιο μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νιπεργίαλης, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια την οποία καταβάλουν:

«Μπράβο στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά μπορούμε να φέρουμε και αποτελέσματα. Είναι καλοί παίκτες με μπασκετικό εγωισμό και θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο».

«Εμείς κάναμε υπομονή με Πέκοβιτς»

«Το καλοκαίρι στήσαμε την ομάδα πάνω στον Πέκοβιτς, κάναμε υπομονή με τους δύο τραυματισμούς του στο πέλμα και δεν τον αντικαταστήσαμε αν και θα μπορούσαμε και είχαμε προτάσεις. Παρόλα αυτά, ο ίδιος σε κρίσιμο σημείο για την ομάδα, αποχώρησε. Η διοίκηση του έκανε μια καλή οικονομική πρόταση αλλά δεν την δέχτηκε. Συνεχίζουμε χωρίς αυτόν την προσπάθειά μας…».