Νιπεργιάλης: «Αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος»

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Αυτό πιστεύουν και στον Κόροιβο καθώς οι πιθανότητες για την παραμονή στην κατηγορία να είναι ελάχιστες, αλλά η ομάδα της Αμαλιάδας σκοπεύει να παλέψει μέχρι… τέλους για τη σωτηρία της.

Αυτό άλλωστε απέδειξε και με την εμφάνιση στο ματς του Σαββάτου απέναντι στο Ρέθυμνο, αφού κατάφερε να επιστρέψει από το –23 διεκδικώντας τη νίκη.  «Για 30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί κόντρα στο Ρέθυμνο, αλλά στην τελευταία περίοδο ήμασταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς ως το τέλος», αναφέρει αρχικά ο τεχνικός του συλλόγου Βασίλης Νιπεργιάλης και συνέχισε:

«Οποιαδήποτε ομάδα δεν είχε τους βασικούς της πλέι-μέικερ θα είχε διαλυθεί. Εμείς παραμένουμε ανταγωνιστικοί και έχουμε αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία. Έτσι θέλουμε  να συνεχίσουμε», τόνισε ο head coach του αμαλιαδίτικου συλλόγου.

Παραμένει εκτός…

Δύσκολη αναμένεται το έργο του Κόροιβου το ερχόμενο Σάββατο (2/03) απέναντι στον Αρκαδικό. Για ακόμα ένα παιχνίδι θα απουσιάσει ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Τέλος, την επιστροφή του Μάρκο Πέκοβιτς συζητάνε στον Κόροιβο ύστερα από την προσέγγιση που είχε ο μάνατζερ του Σέρβου παίκτη με τους ιθύνοντες του συλλόγου.  Εντός των ημερών αναμένεται η απόφαση.

Πηγή: www.asist.gr