Νιπεργιάλης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο»

nipergialisΟ Κόροιβος κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ερμή πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση στα πρώτα 27 λεπτά του παιχνιδιού. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης δεν μπορούσε να μην μείνει ευχαριστημένος από τους παίκτες του παρά τα προβλήματα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ έπλεξε για μία ακόμη φορά το εγκώμιο του κόσμου, ο οποίος στηρίζει τους κυανόλευκους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο κόουτς (σ.σ. Στάθης Καμαράκης) είναι… master στο να δυσκολεύει τον αντίπαλο. Η διαιτησία ήταν λίγο περίεργη στο παιχνίδι πιστεύω και για τις δύο ομάδες, αποδιοργανώνοντάς τες σε μεγάλο βαθμό. Όμως, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Μία νίκη που μπαίνει στο… σακούλι μας και θα μας βοηθήσει εν όψει της συνέχειας. Είναι αδιαπραγμάτευτο να χάσουμε στο γήπεδό μας. Για 27-28 λεπτά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Στα τελευταία 12-13 λεπτά ήταν πιο χαμηλή η απόδοσή μας, όμως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως αυτή τη βδομάδα ήταν πάρα πολλά τα προβλήματα όσον αφορά τους μικροτραυματισμούς και τις ιώσεις.
Δεν καταφέραμε καν να παίξουμε πέντε εναντίον πέντε όλη την εβδομάδα και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου, ενώ θέλω πάρα πολύ να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που είναι πραγματικά ο έκτος παίκτης μας και μας βοηθάει πάρα πολύ. Αξίζουν να τους αφιερώσουμε αυτή τη νίκη, γιατί και σε αυτό το παιχνίδι είχαμε πολύ μεγάλη προσέλευση, παρότι ο Ερμής Λαγκαδά δεν είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο κόντρα σε αντιπάλους κοντά στην κατάταξη, όμως εδώ δεν συμβαίνει αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Σε συνδυασμό με την ήττα της Καβάλα από τον Ηρακλή, ανεβήκαμε πλέον μαζί της στην τρίτη θέση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον εμείς είναι να κερδίζουμε. Τα επόμενα παιχνίδια είναι πλέον κλειστά, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Θα βλέπουμε πολλά παιχνίδια κοντά στο σκορ, όπως εξάλλου έγινε και στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ».