Νιπεργιάλης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο»

Η νίκη επί του Πανερυθραϊκού κράτησε ζωντανός τον Κόροιβο, σχετικά με την επίτευξη του στόχου που είναι η παραμονή του στην κατηγορία. Η συνέχεια όμως που περιμένει είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Aργους (εκτός), τον Πανελευσινιακό (εντός) την Ολυμπιάδα (εκτός) και το Λαύριο (εντός)

«Απέναντι στον Πανερυθραϊκό κάναμε το καθήκον μας, αν και είχαμε πολλά προβλήματα», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Νιπεργιάλης και συνέχισε σχολιάζοντας το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Πρέπει όμως να κάνουμε κάποιες μεγάλες νίκες για να αυξήσουμε τις πιθανότητες παραμονής μας. Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται το ερχόμενο Σάββατο στο Άργος και μετά τη διακοπή, όταν θα είμαστε πλήρεις, αφού θα έχουν επιστρέψει όλοι από τους τραυματισμούς, να κυνηγήσουμε με περισσότερες πιθανότητες τις νίκες που χρειαζόμαστε. Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν διάθεση να τα παρατήσουν και θα δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι».

Αμφίβολοι Αποστολόπουλος, Ματαλόν

Για ακόμα ένα παιχνίδι αμφίβολος είναι Δημήτρης Αποστολόπουλος, αλλά και ο Μάριος Ματαλόν. Αμφότεροι θα κάνουν θεραπεία, θα προπονηθούν και στην περίπτωση που δεν νιώσουν ενοχλήσεις θα τεθούν στη διάθεση της ομάδας. Διαφορετικά, θα επιστρέψουν στον εντός έδρας αγώνα με την Ελευσίνα.

Πηγή: www.asist.gr