Νιπεργιάλης: «Τεράστια και πεντακάθαρη νίκη»

nipergialisΟ Κόροιβος σημείωσε μια σημαντική νίκη στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή και διατήρησε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Βασίλης Νιπεργιαλης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του αναφέροντας πως πρόκειται για μια καθαρή νίκη, της οποίας το κλειδί ήταν το σχήμα του τελευταίου δεκαλέπτου:

«Τεράστια και πεντακάθαρη νίκη. Τα παλικάρια μας ειναι ψυχαρες , το απέδειξαν όταν βρεθήκαμε στο -15 με την απόδοση τους κ το πάθος που έβγαλαν στο παρκέ . Επιθετικά ήμασταν σταθερά καλοί αμυντικά είχαμε προβλήματα απο την καλύτερη κατα γενική ομολογία φετινή εμφάνιση του Ηρακλή.

Το κλειδί πιστεύω ηταν το σχημα του τελευταίου δεκάλεπτου που μας έδωσε ταχύτητα κ ενέργεια χωρις ο Ηρακλής να απαντήσει . Οταν βάζεις 91 πόντους στον Ηρακλή στην έδρα του δικαιούσαι να κερδίσεις. Κάναμε ένα Μεγαλο βήμα το οποίο για να έχει σημασία πρέπει να κερδίσουμε την πολυ καλη ομάδα του Φιλίππου Βέροιας το Σάββατο στο κλειστό . Τωρα θελουμε τον κοσμο της Ηλείας κοντά μας να μας σπρώξει σε μια ακόμα νίκη. ΗΛΕΙΟΙ τωρα ειναι Ωρα!».