Νιπεργιάλης: «Το πιστεύαμε το διπλό στο Αργος»

Τη μεγαλύτερή του νίκη πέτυχε το πεσμένο Σάββατο, ο Κόροιβος απέναντι στο Αργος παραμένοντας «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής.

Μάλιστα, ο σύλλογος της Αμαλιάδας σε περίπτωση ισοβαθμία με τον Πανερυθραϊκό και την ΑΕΚ Άργους, υπερτερεί και πλέον επιδιώκει πέντε νίκες στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πανελευσινιακός, σ΄ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Το ευχάριστο είναι, ότι όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει ο Δημήτρης Αποστολόπουλος και ο Μάριος Ματαλόν.

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης, σε δηλώσεις  του στην «Πρώτη» τόνισε πως η ομάδα δεν πρόκειται να παρατήσει τη προσπάθεια της παραμονής και πως θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία.

 «Το πιστεύαμε το διπλό στο Άργος. Ήμασταν σε καλή κατάσταση όλη την εβδομάδα και βοήθησε πολύ και ο Στράτος Τσαμπής. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, παρά τα προβλήματα που είχαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ποτέ δεν είχαμε παρατήσει. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί και θέλουμε να προχωρήσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Πηγή: www.asist.gr