Νοέας: «Η ομάδα έχει μέταλλο»

noeasΗ πορεία του Πανιωνίου προς την Α1 συνεχίζεται ανεμπόδιστα με το σερί να διευρύνεται σε 9-0 με το σπουδαίο «διπλό» στον Αστακό κόντρα στον Αίολο και να ανοίγει πλέον η… όρεξη για την 10η νίκη το προσεχές Σάββατο (10/12, 5μ.μ.) με τον Φάρο Κερατσινίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Είχαμε ετοιμαστεί 100% γι’ αυτό το ματς, ξέραμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, εκεί που θέλαμε, αλλά αυτό το καταφέραμε μέχρι το 15’. Μετά ο Αίολος έκανε την αντεπίθεση του, χάσαμε την διαφορά που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο Αίολος μπήκε πιο δυνατά και πήρε διαφορά 11 πόντων, αλλά εμείς κάναμε μια τεράστια προσπάθεια που ξεκίναγε από την άμυνα και καταφέραμε και γυρίσαμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές» υποστήριξε ο Πέτρος Νοέας μιλώντας για την τεράστια νίκη του «Ιστορικού» με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού.

Όταν ο αντίπαλος «έχτισε» μια διαφορά 11 πόντων ο κίνδυνος της ήττας ήταν υπαρκτός. «Σίγουρα φοβηθήκαμε ότι μπορεί να χάσουμε, ο Αίολος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς αποδείξαμε ότι δεν είμαστε τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και πέτυχε να γυρίσει στο τέλος το ματς και να κερδίσει ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι» παραδέχθηκε ο πάουερ φόργουορντ του Πανιωνίου.

Όσο για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Φάρο Κερατσινίου, δήλωσε: «Ακολουθεί ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Είναι στην έδρα μας, πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι. Ξεχάσαμε ήδη αυτή τη μεγάλη νίκη επί του Αίολου Αστακού και πρέπει να είμαστε το ίδιο έτοιμοι, δυνατοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».