Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Αγαπιάδης

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση και η πιο εμφατική νίκη της σεζόν δεν χαροποίησε όσο θα ήθελαν τους ανθρώπους του Κόροιβου. Κι αυτό διότι το διάστρεμμα που έπαθε ο Κώστας Αγαπιάδης αποδείχθηκε βαρύ, με συνέπεια να μείνει ένα μήνα εκτός γηπέδων, συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο το ούτως ή άλλως περιορισμένο rotation του Γιάννη Ελευθεριάδη.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Γκοντόπουλος μίλησε στο asist.gr για τις εμφανίσεις του και την πορεία του Κόροιβου στο πρωτάθλημα. «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Δεν θέτουμε μεγαλεπήβολους στόχους, αφού το ρόστερ είναι μικρό και πρέπει να είμαστε υγιείς για να ανταποκριθούμε μέχρι τέλους στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, καθώς αφομοιώνουμε καλύτερα τα συστήματα του προπονητή και δένουμε μεταξύ μας ως ομάδα. Η δική μου παρουσία είναι απόρροια της ομαδικής δουλειάς. Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα στο γήπεδο» τόνισε ο 30χρονος γκαρντ, που αναφέρθηκε εν συνεχεία στον προπονητή και στον κόσμο της Αμαλιάδας:

«Ο κόουτς είναι βαθύς γνώστης του αθλήματος και δεν είναι τυχαίο που ήταν βοηθός του Ιωαννίδη και του Καζλάουσκας. Μας βοηθάει να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο και αυτό να είναι προς όφελος της ομάδας. Όπως επίσης μας στηρίζει ψυχολογικά και πιστεύει πολύ στις δυνατότητές μας.

Ο κόσμος μας στήριξε πολύ στο παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ αλλά θέλουμε μεγαλύτερη και ακόμα πιο δυναμική παρουσία, γιατί η ομάδα κάνει καλή προσπάθεια φέτος μετά τον περσινό υποβιβασμό από την Α2».

Πηγή: asist.gr