Νοκ άουτ ο Γκιουλέκας, μετ’ εμποδίων οι προπονήσεις!

Την Κυριακή ο Αίολος υποδέχεται τον Φιλαθλητικό στον αγώνα που ενδέχεται να “βγάλει” και πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν, τα προβλήματα πάντως είναι πολλά για τους πρωτοπόρους. Αφενός η έντονη χιονόπτωση στα Τρίκαλα, αφετέρου ο τραυματισμός του Σωτήρη Γκιουλέκα, έχουν αναγκάσει τον Γιάννη Τζήμα να κάνει προετοιμασία μετ’ εμποδίων για το ντέρμπι της χρονιάς!

Το σημαντικότερο πρόβλημα έχει να κάνει βέβαια με το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη ο Γκιουλέκας, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αφήσει τον 33χρονο φόργουορντ εκτός του κυριακάτικου αγώνα. Δεν είναι όμως και το μόνο γεγονός που προβληματίζει τον Λαρισαίο προπονητή του Αιόλου, ο οποίος έκανε χθες προπόνηση με έξι παίκτες λόγω του χιονιού!

Η σφοδρή χιονόπτωση έχει παραλύσει το επαρχειακό δίκτυο των Τρικάλων και έχει κλείσει πολλούς δρόμους, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους παίκτες (όσοι διαμένουν εκτός της πόλης) να μην μπορέσουν καν να μεταβούν μέχρι το γήπεδο! Το χιόνι είναι τόσο πολύ που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες ακόμα και στο κέντρο της πόλης…