Ντέρμπι για γερά νεύρα στον Αμπελώνα

Είναι ένας αγώνας ο οποίος θα κρίνει πολλά και θέλουν αμφότεροι να είναι στη θέση του νικητή. Νίκη Βόλου και Αμπελώνας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα και αντοχές που μόνο μια ομάδα με στόφα… πρωταγωνιστή μπορεί να έχει.

Η νίκη στην έδρα του και απέναντι στην Έδεσσα είναι μονόδρομος για τον Ηρακλή Κοζάνης αφού δεν θέλει ούτε να σκεφτεί πιθανή απώλεια μέσα στο γήπεδο του, όπως και ο Φοίνικας Λάρισας κόντρα στον αδύναμο μέχρι στιγμής Πρωτέα Γρεβενών.

Η Μεταμόρφωση Βόλου προέρχεται με φόρα από τις τελευταίες συνεχόμενες επιτυχίες της και θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μια αυτή τη φορά κόντρα στην αρκετά δυναμική Μακάμπη, ενώ ένα σημαντικό διπλό φιλοδοξεί να πετύχει το Άργος Ορεστικό μέσα στον Αριστοτέλη Επανομής.

Δοκιμάζει για ακόμη μια φορά τα… «φτερά» του ο Αετός Κιλκίς με στόχο μια ακόμη δύσκολη «πτήση» πάνω από τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, ενώ ο Αιγινιακός χρειάζεται επειγόντως νίκη μέσα στον Αλέξανδρο Αξιούπολης για να μπορέσει να ξεφύγει από τις επικίνδυνες βαθμολογικά θέσεις.

Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής:

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΚΡ. ΒΡ. (ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αξιούπολης, 18:00)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ – ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Επανομής, 18:00)
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Β. – ΜΑΚΑΜΠΗ (Β’ Βόλου, 18:00)
ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Άγ. Θωμά Λάρ. 18:00)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Κοζάνης, 18:00)
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αμπελώνα, 18:00)