Ντέρμπι για τα ψηλά… και τα χαμηλά σε Ελευθερούπολη και Δράμα

Κάθε παιχνίδι τους είναι μια… μικρή «μάχη» για πολλά πέρα από το ντέρμπι των 40 λεπτών. Οι… γείτονες Χαλκηδόνα και Άδενδρο θα αναμετρηθούν με πρωταγωνιστή το πάθος και τη θέληση για τη νίκη η οποία θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά σε άνοδο και παραμονή αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς το πάνω χέρι αλλά και τους φιλοξενούμενους να είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για το πολύ μεγάλο διπλό.

Εδώ που έφτασαν θέλουν και κάτι παραπάνω… Ελευθερούπολη και Ιωνικός Ιωνίας θα παλέψουν για κάτι καλύτερο από τη πέμπτη θέση στην οποία βρίσκονται τώρα ισόβαθμοι με τους φιλοξενούμενους να έχουν στα υπέρ τους τη ψυχολογία της πρώτης μεταξύ τους νίκης.

Το Ανατόλια φιλοδοξεί στη κατάκτηση της δεύτερης νίκης του επί του Πολυγύρου που θα είναι και η 15η συνολικά παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση ενώ η Κομοτηνή θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου επί του Ασβεστοχωρίου και με τον δεύτερο να έχει περισσότερα προβλήματα τώρα από τότε το διπλό είναι πολύ πιθανό για τους ακρίτες…

Ο Μαντουλίδης θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τη πιθανότητα να του… σπάσει την έδρα ο Μακεδονικός που παλεύει για τη παραμονή του.

Οι Τιτάνες Δράμας δεν θέλουν να πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που καταβάλανε για τη νίκη στο προηγούμενο ντέρμπι και θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και κόντρα στη ΧΑΝΘ γιατί η παραμονή χρειάζεται διάρκεια…και αυτοί θέλουν πάρα πολύ τη παραμονή!

Ρεπό ο Κένταυρος Καλλικράτειας.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Μαντουλίδης – Μακεδονικός (Μαντουλίδη, 18:00)
Χαλκηδόνα  – Γαλαξίας Αδένδρου (ΔΑΚ Χαλκηδόνας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Ιωνικός Ιωνίας (Ελευθερούπολης, 18:00)
Ασβεστοχώρι – Κομοτηνή (Ασβεστοχωρίου, 18:00)
Κένταυρος Καλ/τειας – Δόξα Δρυμού (Αγ. Παύλου18:00)
Ανατόλια – Πολύρυρος (Ανατόλια, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – ΧΑΝΘ (ΔΓΑ Δράμας, 18:00)