Να διατηρήσει τα ηνία της κορυφής θέλει ο πρωτοπόρος Ιωνικός και ευελπιστεί να πάρει χωρίς σημαντικά προβλήματα το διπλό μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Ορφέας Ν. Σκοπού θα διεκδικήσει να πάρει τη ρεβάνς για το στραβοπάτημα του πρώτου γύρου κόντρα στους μαχητικούς αλλά όχι σε καλή αγωνιστική φόρμα Τιτάνες. Η ομάδα της Δράμας παραμένει πάντα ένας αξιόλογος και ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος αν και στις τελευταίες αγωνιστικές έχει μείνει μακριά από τον καλό της εαυτό.

Η Δόξα Πεύκων έχει ως στόχο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της κερδίζοντας αυτή τη φορά μέσα στον ανεβασμένο Απόλλων Καλαμαριάς και περιμένοντας… ένα ακόμη στραβοπάτημα των δύο(Ορφέα, Ιωνικού).

Επειδή όμως και η τρίτη θέση υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποβεί εξίσου πολύτιμη με τις δύο πρώτες, το Πευκοχώρι θέλει να μειώσει τις αποστάσεις και εκ πρώτης χρειάζεται να κερδίσει τον ανανεωμένο Αργοναύτη, ενώ για να πετύχει το ίδιο και η Κομοτηνή (με την οποία το Πευκοχώρι ισοβαθμεί) θα χρειαστεί να «υποτάξει» τον ενθουσιασμό του νεανικού Μαντουλίδη.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Μαντουλίδης – Κομοτηνή  (Μαντουλίδη 18.00)
Πευκοχώρι  – Αργοναύτης (Ν. Τρίγλιας 18.00)
Απολλων Καλαμαριάς – Δόξα Πευκών (ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Τιτάνες Δράμας (Νέου Σκοπού 18.00)
Μέγας Αλέξανδρος – Ιωνικός Ιωνίας (ΕΑΚ Μίκρας Α 18.00)
Κένταυρος Καλ/τειας – Ελευθερούπολη 0-20