Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το ντέρμπι που ξεχωρίζει στη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου ανάμεσα στη Δόξα Πεύκων και τη Κομοτηνή. Οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στη κορυφή από την οποία τώρα απέχουν δύο βαθμούς. Με τους γηπεδούχους να έχουν ίσως μεγαλύτερο κίνητρο με την έννοια ότι θέλουν να αφήσουν ουσιαστικά πίσω τους το άσχημο ξεκίνημα του 2012 και την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος Ορφέας Ν. Σκοπού υποδέχεται τον Απόλλων Καλαμαριάς που θα διεκδικήσει τη τρίτη του φετινή νίκη του όσο δύσκολο και αν φαίνεται λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Ο συγκάτοικος των Σερραίων Ιωνικός Ιωνίας αγωνίζεται επίσης εντός έδρας και έχει μπροστά του τον αξιόμαχο Μαντουλίδη.

Ο Αργοναύτης θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και μετά τη μεγάλη επιτυχία επί της Δόξα να επικρατήσει και επί της Ελευθερούπολης κάνοντας ένα ακόμα βήμα μακριά από… κινδύνους.

Τέλος, ο Μέγας Αλέξανδρος φιλοξενεί το δυνατό Πευκοχώρι το οποίο θέλει τη νίκη εκτός έδρας για να καλύψει, κατά ένα μέρος τουλάχιστον, την απώλεια μέσα στο γήπεδο του με το… καλημέρα του 2012.

 Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Δόξα Πευκών – Κομοτηνή (ΔΑΚ Πεύκων 18.00)
Αργοναύτης – Ελευθερούπολη (ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00)
Τιτάνες Δράμας – Κένταυρος Καλ/τειας  20-0
Ιωνικός Ιωνίας – Μαντουλίδης  (Διαβατών 18.00)
Μέγας Αλέξανδρος – Πευκοχώρι (ΕΑΚ Μίκρας Α.)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Απόλλων Καλαμαριάς (Νέου Σκοπού 18.00)