Ντέρμπι επιβίωσης στην Επανομή

Να «ζευγαρώσουν» τις νίκες επί των αντιπάλων τους παραμένοντας στις πρώτες θέσεις φιλοδοξούν ο πρώτος Αμπελώνας και η δεύτερη Νίκη Βόλου στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με Αιγινιακό και Κρύα Βρύση αντίστοιχα.

Η Μεταμόρφωση ανεβασμένη από το τελευταίο διπλό της μέσα στον Ηρακλή δεν σκοπεύει να αφήσει πολλά περιθώρια και στον Φοίνικα Λάρισας, ενώ η ομάδα της Κοζάνης θα δοκιμαστεί μέσα στο Άργος Ορεστικό προκειμένου να πάρει τη δέκατη νίκη του. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη σε συνδυασμό με μια πολύ καλή εμφάνιση που θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν ότι έγινε τη προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Αμπελώνα.

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο συνδιεκδικητές της παραμονής θα γίνει στην Επανομή με αντίπαλο τον τοπικό Αριστοτέλη και τον Αετό Κιλκίς ενώ την ένατη της νίκη χωρίς δυσκολίες μεγάλες αναμένεται να πάρει η Μακάμπη κόντρα στην Αξιούπολη.

Όταν δεν έχεις πολλά να χάσεις τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσεις να κερδίσεις πολλά… ο Πρωτέας Γρεβενών μπορεί να είναι στη βάση της βαθμολογίας αλλά αυτό καθόλου δεν τον πτοεί να διεκδικήσει τη νίκη επί της συγκατοίκου του Έδεσσας παίρνοντας έτσι και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 10 πόντους.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. – Νίκη Βόλου  (Κρ. Βρύσης, 18:00)
Αιγινιακός – Αμπελώνας (Αιγινίου, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Ηρακλής Κοζάνης  (Αργος Ορεστικού, 18:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – Φοίνικος Λάρισας   (Β. Παρασκευοπούλου, 18:00)
Αριστοτέλης Επανωμής – Αετός Κιλκίς  (ΔΑΚ Επανωμής, 18:00)
Μακάμπη – Αλέξανδρος Αξιούπολης  (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Πανεδεσσαϊκός   (Γρεβενών, 18:00)