Ντέρμπι κορυφής στο Ψυχικό

Στο Ψυχικό θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς της 10ης (και τελευταίας για το 2012) αγωνιστικής στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, καθώς η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα δεν απειλεί μόνο το αήττητο της ΑΕΚ, αλλά και την πρωτοκαθεδρία της. Σε περίπτωση νίκης το Ψυχικό θα ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμο με τον “δικέφαλο”), ειδάλλως η ΑΕΚ θα απομακρυνθεί κατά δύο βαθμούς και θα κάνει άλλη μια δρασκελιά προς την Α2.

Επί αθηναϊκού εδάφους διεξάγονται και τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής. Ο φορμαρισμένος Χολαργός υποδέχεται τον Κρόνο χωρίς τον τραυματία Δέδε, ενώ την επιστροφή του Καλλιανιώτη περιμένει ο Πανερυθραϊκός στον αγώνα με τη Νήαρ Ηστ. Το αήττητο της έδρας του (4-0) θα προσπαθήσει να διαφυλάξει ο Αετός στο κλειστό του Στρέφη, στο Μαρούσι (Σπύρου Λούη) θα παίξουν εκτάκτως ο Δούκας με τον Εσπερο ΑΟΠΑ, ενώ ο Αμύντας θα πάει στο Πέραμα με σκοπό να δώσει τέλος στο σερί των τριών ηττών μακριά από το γήπεδο του.

Η πρωτιά περνάει από τα Πεύκα

Τα Πεύκα αποτελούν τη νέα εκτός έδρας πρόκληση του Ηρακλή, που θέλει να κλείσει το 2012 από την κορυφή του βόρειου ομίλου. Προκειμένου να συμβεί αυτό, βέβαια, ο “γηραιός” θα πρέπει να αποδράσει με το διπλό από την αναμορφωμένη ομάδα των Πεύκων ή να ηττηθεί το Στρατώνι. Η ομάδα της Χαλκιδικής περιμένει στο γήπεδο της το Αιγάλεω στο άλλο πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αίαντα Ευόσμου θα κάνει ο Γιάννης Χατζούλης στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αυτής της αγωνιστικής θα λάβει χώρα στην Τούμπα, όπου η ΜΕΝΤ φιλοξενεί το Ανατόλια. Στα άλλα δύο παιχνίδια του προγράμματος, ο Ιωνικός Ιωνίας θα επιδιώξει την πρώτη νίκη με τον Βασίλη Αγγέλη στον πάγκο του, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τη Μεταμόρφωση Βόλου.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Χολαργού 17:00 Χολαργός-Κρόνος Αγ. Δημ. (Παυλόπουλος-Μαραμής)
Σπ. Λούη 17:00 Δούκας-Έσπερος ΑΟΠΑ (Σαλαβός-Σπυρόπουλος Α.)
Ψυχικού 17:00 Ψυχικό-ΑΕΚ (Θεοδωρόπουλος-Ζακεστίδης)
Στρέφη 17:00 Αετός-Χαλκίδα (Δημόπουλος-Κωνσταντινόπουλος)
Περάματος 17:00 Πέραμα/Ερμής-Αμύντας (Μανουσόπουλος-Αναστασίου)
Ν. Ερυθραίας 17:00 Πανερυθραϊκός-Νήαρ Ηστ (Πόντας-Σιώκας)

Βόρειος όμιλος

Κατερίνη ΣΣ 17:00 Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Β. (Πολυχρονιάδης-Τσιαπλής)
ΜΕΝΤ 17:00 ΜΕΝΤ-Ανατόλια (Ζαγορίδης-Λόρτος)
Διαβατών 17:00 Ιωνικός Ιωνίας-Φίλιππος Βέροιας (Αργυρού-Φακίτσας)
Αρναίας 14:00 Στρατώνι-Αιγάλεω (Συμεωνίδης-Γερακίνης)
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ηρακλής (Θεοδώρου-Μοσχοτόγλου)
Ζ. Αλεξάνδρου 17:00 Ιωνικός ΝΦ-Αίας Ευόσμου (Ξάνθος-Μπλέτσας)