Με το απόλυτο ντέρμπι πέφτουν οι… τίτλοι τέλους για την Α’ φάση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου νότου. Φιλαθλητικός και Ηράκλειο κονταροχτυπιούνται σε μια μάχη, της οποίας ο νικητής θα λάβει ουσιαστικά τα σκήπτρα του ομίλου.

Μπορεί τα φώτα να είναι στραμμένα στο κλειστό του Ζωγράφου, παρόλα αυτά όλες οι αναμετρήσεις της κατηγορία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το μεσημέρι της Κυριακής η Γέρα ταξιδεύει στην Αθήνα,  όπου και θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική Ενωση Ιλίου. Οι Μυτιληνιοί πλέον,  με ανεβασμένο το ηθικό, αλλά και με αρκετά προβλήματα να στιγματίζουν ακόμα την ομάδα τους, αναζητούν το πολύτιμο “διπλό”, το οποίο και θα αποτελέσει σπουδαία παρακαταθήκη για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Στις 17:00 το Λίντο θα φιλοξενήσει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και το Σπόρτιγκ. Με διαφορετικά συναισθήματα να κυριεύουν τους δυο συλλόγους,  μιας και οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια αναμέτρηση – παραλίγο αυτοκτονία -ενώ οι «μπλαουγκράνα» θριάμβευσαν απέναντι στη Χαλκίδα, αναμένεται  ένα σπουδαίο ματς.

Την ίδια ώρα ο ΓΣΠΧ στοχεύει σε μια νίκη απέναντι στο Ψυχικό, ξορκίζοντας με αυτό τον τρόπο τις θλιβερές μνήμες που επανήλθαν  μετά και την τελευταία του γκέλα στα Πατήσια. Με δυο βαθμούς απόκλιση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά με σχεδόν ίδια δυναμικότητα, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και Έξω Παναγίτσα, θα έρθουν αντιμέτωποι σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Τέλος,  ο Αργοναύτης θα μεταβεί στην Λιβαδειά, ώστε να πάρει τους δυο δύσκολους βαθμούς της νίκης πραγματοποιώντας έτσι το θετικό ντεμπούτο του Νίκου Χρυσόγελου στον πάγκο της ομάδας.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής(30/01)

Λιβαδειά – Αργοναύτης Τρ. (Λιβαδειάς, 17:00)
Ενωση Ιλίου – Γέρα (Β. Ιλίου, 12:00)
Φιλαθλητικός – Ηράκλειο (Ζωγράφου, 17:00)
Ιωνικός Ν.Φ. – Έξω Παναγίτσα (Ζ. Αλεξάνδρου, 17:00)
ΓΠΣ Χαλκίδας – Ψυχικό (Κανήθου, 17:00)
Εργοτέλης – Σπόρτιγκ(Λίντο, 1700)