Ντέρμπι με…άρωμα κορυφής σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

Νίκη κόντρα στον Αστέρα Λάρισας για να μην επιτρέψει στους διώκτες του να τον «πιάσουν» θέλει αύριο ο πρωτοπόρος Αργοναύτης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής ενώ το πιο δύσκολο έργο από τις ομάδες που φιλοδοξούν να τον φτάσουν το έχουν Ηρακλής Κοζάνης και Τιτάνες Παλαμά που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τη κατάκτηση της τέταρτης φετινής επιτυχίας τους.

Αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το παιχνίδι ανάμεσα στον Φοίνικα Λάρισας και την Αριδαία με τον πρώτο να θέλει να ανακάμψει μετά το τελευταίο του στραβοπάτημα και τους φιλοξενούμενους να πάρουν ένα μεγάλο “διπλό” που θα τους επιτρέψει να… ρεφάρουν ένα μέρος από τις προηγούμενες απώλειες.

Να συνεχίσουν στο μονοπάτι των επιτυχιών που τους έφεραν στη δεύτερη θέση έχουν ως στόχο οι Διόσκουροι και για να το πετύχουν αυτό θα χρειαστεί να πάρουν το “διπλό” μέσα στα Ιωάννινα που διεκδικούν από τη πλευρά τους το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη θέλει να κατακτήσει ο Πρωτέας, ο οποίος πάντως θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ανταγωνιστικό Άργος Ορεστικό ενώ τέλος ο ΒΑΟ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποστεί άλλη ήττα στην έδρα του και θα μπορέσει να το καταφέρει αυτό αν επιβληθεί του νεοφώτιστου Αετού Κιλκίς.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Φοίνικας Λάρισας – Αριδαία (Αγίο Θωμά, 18:00)
Αργοναύτης – Αστέρας Λάρισας (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Τιτάνες Παλαμά (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
ΒΑΟ – Αετός Κιλκίς (ΒΑΟ, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Αργος Ορεστικό (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Ιωάννινα – Διόσκουροι Κοζάνης (ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 18:00)