Φίλιππος Βέροιας και Ηρακλής Κοζάνης έχουν ο καθένας κίνητρο στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, πρώτης μετά το Πάσχα. Οι μεν στοχεύουν στη διπλή επιτυχία τους και μετά την άνοδο θέλουν τον τίτλο του πρωταθλητή, που αν κάτι δεν αλλάξει ριζικά και άμεσα θα είναι και αυτός δικός τους. Οι δε πλέον θέλουν να βάλουν φρένο στο αρνητικό σερί που τους… «κυνηγάει» τις τελευταίες αγωνιστικές και μπορεί το παιχνίδι να είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι εντός έδρας και δεν υπάρχει άγχος λόγω ότι ο αντίπαλος είναι το φαβορί.

Η Μεταμόρφωση δεν αναμένεται να συναντήσει σημαντικά προβλήματα μέσα στην Αλεξάνδρεια ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι η «μάχη» της Λάρισας.

Ο Φοίνικας θέλει τη 13η επιτυχία για να παραμείνει τρίτος αλλά και για το γόητρο ενώ ο Αστέρας για να μπορέσει να τον πλησιάσει.

Το Ανατόλια διεκδικεί και αυτό το 13ο ροζ φύλλο αγώνος, κερδίζοντας τον Αιγινιακό, που όχι μόνο δεν θα φέρει ατυχία αλλά τη μοναξιά… της τρίτης θέσης την οποία μοιράζεται αυτή τη στιγμή με τον Φοίνικα.

Τέλος, περιθώρια άλλα πλέον δεν φαίνεται να υπάρχουν για τον Γυμναστικό αυτός πάντως θα το παλέψει κόντρα στους επικίνδυνους Διόσκουρους Κοζάνης.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Αλεξάνδρεια  Μεταμόρφωση Βόλου (2ο Γυμν. Λύκειο, 18:00)
Ανατόλια – Αιγινιακός (Ανατόλια, 18:00)
Φοίνικας Λάρισας – Αστέρας Λάρισας  (Νεάπολης, 19:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Φίλιππος Βέροιας (ΚΓ Σιάτιστας, 18:00)
ΓΣ Βόλου – Διόσκουροι Κοζάνης (Β. Παρασκευοπούλου, 18:00)
ρεπό: Αργος Ορεστικό