Δεν υπάρχει πλέον αγωνιστική χωρίς ντέρμπι, αφού και η 14η περιλαμβάνει ακόμα ένα. Στο Ζωγράφου θα παλέψουν Φιλαθλητικός και Ικαροι, ενώ το πρόγραμμα έχει ακόμα δύο δυνατά ματς σε Λαύριο και Κοντόπευκο. Όμως δεν είναι μόνο τα ντέρμπι στα υψηλά του πίνακα, αφού τέσσερις ομάδες (Νίκη, Ερμής, Αρκαδικός, Δόξα) θα αναμετρηθούν για την παραμονή τους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λίντο, 17:00)

Μέσα σε τέσσερις μέρες, το Ηράκλειο καλείται να δώσει ακόμα έναν σημαντικό αγώνα. Η νίκη για την κρητική ομάδα είναι επιβλητική καθώς με αυτήν θα φτάσουν αισίως τις πέντε δίνοντάς τους σημαντικές ελπίδες για παραμονή. Τα Παγκράτι όμως, θέλει τη νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές ώστε να παραμείνει στις ασφαλείς θέσεις τις βαθμολογίας.

ΛΑΥΡΙΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ (Λαυρίου, 17:00)

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι, έπειτα από τρεις ήττες, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, όμως τα αγωνιστικά προβλήματα (Κακιούζης και αμφίβολος ο Γιαννακόπουλος) δεν είναι με το μέρος του. Τα Τρίκαλα όμως θέλουν τη ρεβάνς από τον πρώτο γύρο.  Εχουν… αγγίζει τη δεύτερη θέση, την οποία δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν γι΄αυτό και αναμένεται να γίνει μία δυνατή κόντρα.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ζωγράφου, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Με την αυτοπεποίθηση να είναι σε υψηλά επίπεδα, ο Φιλαθλητικός υποδέχεται τους Ικάρους έχοντας μοναδικό στόχο να διατηρηθούν στην κορυφή. Οι Σερραίοι όμως έρχονται με άγριες διαθέσεις και την κατάκτηση του «διπλού» και έτσι να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση. Αμφίβολος ο Κατσαρές.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ (Κοντόπευκο, 17:00)

Το σερί των τριών συνεχόμενων νικών δίνει… αέρα στην Αγία Παρασκευή και την πεποίθηση της κατάκτησης μίας μεγάλης νίκης. Εξάλλου η έδρα της αποτελεί έξτρα δύναμη για την ΚΑΠ, η οποία θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά. Όμως, στη Κηφισιά δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες καθώς δεν θέλει να χάσει ούτε βαθμό!.  Είναι αποφασισμένη, να παραμείνει στα ψηλά και να κυνηγήσει την πρώτη θέση.

ΟΦΗ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Βαρδινογιάννειο, 16:00)

Για βαθμούς «καίγεται» ο ΟΦΗ  και γι΄αυτό μία δυνατή νίκη θα τους δώσει ελπίδες για την παραμονή. Η κρητική ομάδα είναι αποφασισμένη και με όπλο την έδρα θα παλέψει για τους δύο βαθμούς. Από την άλλη, ο Κόροιβος θέλει να… επανορθώσει για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής και να πάρει το «διπλό» που θα τον διατηρήσει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.  Αμφίβολος Τάσος Τραϊανός από την πλευρά των γηπεδούχων.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΑΚΑΔΑ (Τρίπολης, 17:00)

Ενας βαθμός χωρίζουν τις δύο ομάδες, οι οποίες ποθούν τη νίκη. Ο Αρκαδικός με όπλο την έδρα του θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον διατηρήσει μακριά από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Τον ίδιο στόχο όμως έχει και ο Ερμής, ο οποίος κατεβαίνει ανανεωμένος λόγω της έλευσης του Τάκη Ξουρίδα στον πάγκο του συλλόγου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΕΛΕΥΚΑΔΑΣ ( Ν. Ιωνίας, 17:00)

Ματς ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες, αφού ο ηττημένος… χάνεται! Εκτός από βαθμολογική σημασία για τη Νίκη θα έχει και ψυχολογική, καθώς οι βολιώτες έχουν ουκ ολίγα προβλήματα (ακόμα μία αποχώρηση, αυτή του Πολίτη). Η Δόξα έδειξε αγωνιστική άνοδο στο περασμένο παιχνίδι δείχνοντας ότι μπορεί να κατακτήσει σημαντικές νίκες.