Ντέρμπι σε Γρεβενά και Λάρισα με φιλοδοξίες…όμως διαφορετικές

ball-periergiΦτάσαμε ένα βήμα πριν την 6η είναι… ο Φοίνικας θα καταφέρει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απολαμβάνοντας την μοναδική ευχάριστη «μοναξιά», αυτή της κορυφής ή η Μελίκη θα πανηγυρίσει τη τέταρτη φετινή νίκη της με μια μεγάλη επιτυχία; Μέχρι όμως να πάρουμε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα μας, ας ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια τα οποία περιλαμβάνονται στην σημερινή κυριακάτικη αγωνιστική.

Οι Διόσκουροι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και έχουν μπροστά τους τη πρόκληση που ονομάζεται Τιτάνες Παλαμά. Μια ενδεχόμενη τρίτη φετινή νίκη απέναντι στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας θα είναι σίγουρα μια πρώτης τάξεως βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Επίσης, η Βόνιτσα υποδέχεται τη Καστοριά με σκοπό το ροζ φύλλο αγώνος που θα τη διατηρήσει στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις όπως ακριβώς και η Μεταμόρφωση Βόλου που θα αντιμετωπίσει την Μακάμπη η οποία δεν έχει πετύχει ακόμη τη πρώτη της νίκη.

Τέλος, τον καλό τους εαυτό προσπαθούν να βρούνε και η ΑΕΛ με τον Αριστοτέλη Φλώρινας που θα διεκδικήσουν τη πρώτη τους φετινή επιτυχία ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στον δυναμικό Πρωτέα Γρεβενών και τον μαχητικό Αστέρα Λάρισας όπου αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Μακαμπή-Μεταμόρφωση Βόλου (Αλεξάνδρειο, 18:00)
Καστοριά-Βόνιτσα (Καστοριάς, 18:00)
Μελίκη-Φοίνικας Λάρισας  (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών-Αστέρας Λάρισας  (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης-Τιτάνες Παλαμά  (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
ΑΕΛ-Αριστοτέλης Φλώρινας  (Αγ. Θωμά, 18:00)