Ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Πευκοχώρι

Να μην δεχτεί άλλες απώλειες στην έδρα της παραμένοντας ταυτόχρονα στη κορυφή θέλει η ΧΑΝΘ στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ν. Σκοπού που δεν βρίσκεται και στη καλύτερη του κατάσταση.

Το Πευκοχώρι είναι στη κορυφή, εκεί θέλει να παραμείνει και θα κάνει ότι μπορεί ώστε να μην επιτρέψει στους δυναμικούς Τιτάνες Δράμας να πάρουν το “διπλό” που επιθυμούν για να «συνέλθουν» κάπως από το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αγ. Βαρβάρα ενώ εύκολο έργο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να έχει η Κομοτηνή στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Μαρμαρά.

Να εκμεταλλευτεί την δυνατή έδρα της θα προσπαθήσει η Ελευθερούπολη η οποία θα αντιμετωπίσει τον βελτιωμένο αν και άτυχο στα τελευταία παιχνίδια Απόλλων Καλαμαριάς ενώ η Αγ. Βαρβάρα δεν θέλει τίποτα άλλο πέρα από νίκη εντός έδρας κόντρα στην πάντα αξιόμαχη Μακάμπη.

Τέλος, ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι περιμένει Φλόγα και Μαντουλίδη με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο έδρας αν και προέρχονται αμφότεροι από άσχημα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Μαρμαράς – Κομοτηνή  (Σιθωνίας, 18:00)
Αναγέννηση Φλόγας – Μαντουλίδης (ΔΑΚ πολίχνης, 18:00)
ΧΑΝΘ – Ορφέας Ν. Σκοπού   (ΧΑΝΘ, 18:00)
Αγία Βαρβάρα – Μακάμπη (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
Πευκοχώρι – Τιτάνες Δράμας  (Ν. Τριγλίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Απόλλων Καλαμαριάς  (Ελευθερούπολης, 18:00)
ρεπό: Μακεδονικός