Ντέρμπι στην Αμαλιάδα, δυναμικές αναμετρήσεις σε Λευκάδα και Βόλο

Δυναμικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 8ης αγωνιστική με το ντέρμπι του Κόροιβου και των Ικάρων να ξεχωρίζει. Ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Λευκάδας, αλλά και στο Λαγκαδά και το Βόλο.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΔΑΚ Λευικάδας, 17:00)

Ένα από τα δυναμικά ματς της αγωνιστικής. Με… αέρα ανανέωσης, λόγω της έλευσης του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο νησί, η Δόξα υποδέχεται το Παγκράτι με στόχο τη νίκη, έπειτα από έξι συνεχόμενες ήττες! Το Παγκράτι από την άλλη μετά από ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας καλείται να διατηρήσει  το ρυθμό του και να κάνει το «διπλό».

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ (ΔΑΚ Λαγκαδά, 17:00)

Επειτα από τρεις ήττες ο Ερμής θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να διατηρήσουν την ασφαλή απόσταση από τα χαμηλά… πατώματα, όμως τα Τρίκαλα θέλουν τους δύο βαθμούς, καθώς συνεχίζουν των κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων.  Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα θα παλέψει για τη νίκη, ενώ σε αυτό βοηθά και η έλλειψη  προβλημάτων.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Αμαλιάδας, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα. Δύο ανταγωνιστικές ομάδες, με φιλοδοξίες θα παλέψουν για τους δύο βαθμούς. Ο Κόροιβος έπειτα από μία καλή εμφάνιση στη Νέα Κηφισιά, θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις, κάτι που επιθυμούν όμως και οι Ικαροι Σερρών.  Χωρίς Κουκά και Βοϊβατόπουλο θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ν. Κηφισιά, 17:00)

Η Νέα Κηφισιά θα αγωνιστεί για να διατηρήσει το αήττητο και παράλληλα την κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη το Ηράκλειο θα παλέψει για μια ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας. Αμφίβολοι οι Αρναουτάκης και Σακελλαράκης για την κρητική ομάδα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΥΡΙΟ (Ν. Ιωνίας, 17:00)

Την πρώτη τους νίκη ψάχνουν οι βολιώτες ώστε να αναπτερωθούν ηθικά. Το έργο βέβαια δεν αναμένεται εύκολο, αφού το Λαύριο είναι μία από τις πλέον δυναμικές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις, η Νίκη θέλει πάση θυσία τους δύο βαθμούς, ένα ματς ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΚΟΣ (Τρίπολης, 18:00)

Ο Αρκαδικός θέλει να επιστρέψεις τις νίκες. Στην έδρα του δεν χαρίζεται, αλλά όπως απέδειξε και την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Φιλαθλητικός όμως θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση γι΄αυτό και το «διπλό» είναι η μόνη επιλογή.

ΟΦΗ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βαργινογιάννειο, 15:00)

Ο ΟΦΗ θέλει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κάτι που θα του δώσει βαθμολογική … ανάσα, ενώ η ΚΑΠ να κάνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της επί κρητικού εδάφους.  Αμφίβολοι Καραδομάμης και Παπαδάκης για τον ΟΦΗ.