Ντέρμπι στην Ευκαρπία

basketball_court_sunsetΈνα από τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής αναμένεται να είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ευκαρπία και τον πολύ δυναμικό Ζέφυρο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων ενώ οι γηπεδούχοι χρειάζονται την νίκη για να μπορέσουν να παραμείνουν στη κορυφή μετά &το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Ιωνικό Ιωνίας που έχει ως στόχο να κερδίσει την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και να διατηρήσει την θέση της στην πρώτη τριάδα ενώ να συνεχίσει με τον ίδιο νικηφόρο τρόπο όπως μέχρι τώρα θέλει ο Πολύγυρος απέναντι στους Ικάρους που προέρχονται από το ρεπό τους.

Ο Μακεδονικός θα διεκδικήσει την έβδομη νίκη του απέναντι στους Τιτάνες που είχαν νικήσει στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Δράμα ενώ την δεύτερη συνεχόμενη νίκη φιλοδοξεί να πετύχει ο Μαντουλίδης απέναντι στον επικίνδυνο ΚΑΟΣ κάτι που θα είναι μιας πρώτης τάξης βαθμολογική ώθηση για τα Εκπαιδευτήρια μακριά από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας που βρίσκεται.

Στόχος που μοιάζει πολύ με τις φιλοδοξίες και του ΠΚ Νεάπολης που θα παλέψει για την νίκη κόντρα στην Ελευθερούπολη προσπαθώντας να πάρει επίσης μια καλύτερη και πιο ασφαλής, για την επιβίωση στον όμιλο, θέση.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
Ευκαρπία – Ζέφυρος 02 (Ευκαρπίας, 18:00)
Μακεδονικός – Τιτάνες Δράμας (Μακεδονικού, 18:00)
Μαντουλίδης – Σταυρούπολη (Μαντουλίδης, 18:00)
Νεάπολη – Ελευθερούπολη (Νεάπολης, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Ιωνικός Ιωνίας (Ποταμουδιών, 18:00)
Πολύγυρος – Ικαροι Σερρών (Πολύγυρου, 18:00)