Ντέρμπι στον Αγιο Δημήτριο

ball-periergiΜε το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου νότου κλείνει ο Νοεμβριος. Και αυτό γιατί ο αήττητος Κρόνος υποδέχεται το Κορωπί στον Άγιο Δημήτριο σε μια αναμέτρηση που ή θα του δώσει προβάδισμα στον πρωτοπόρο ή θα μπλέξει περισσότερο τα πράγματα στο θέμα κορυφή. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιος από τους δυο θα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς αν το κατακτήσουν οι γηπεδούχοι κάθονται πιο αναπαυτικά στο “θρόνο” με δυο πόντους διαφορά. Αντιθέτως, θα υπάρξει ισοβαθμία στο βαθμολογικό πίνακα, αν οι «πράσινοι» επιστρέψουν ευτυχισμένοι στα λημέρια τους. Όσον αφορά τα ατού των δυο αντιπάλων οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ήδη έκλυση στον «6» παίκτη να δώσει το βροντερό “παρών”, ενώ από την άλλη, τα φώτα θα τραβήξει η επιστροφή του Αγαδάκου, ο οποίος μπορεί να δηλώθηκε στην 7η αγωνιστική, ο Νότης Κονδύλης όμως όπως φάνηκε τον «φύλαξε» για το συγκεκριμένο ματς.

Σε παρόμοιο κλήμα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση στο Αιγάλεω αφού ο Διαγόρας υποδέχεται τον ισόβαθμο (έχουν και οι δυο από 11 βαθμούς) Σπόρτιγκ. Σκοπός και των δυο φυσικά η νίκη, η οποία εκτός από βαθμούς και ψυχολογία μπορεί να τους πλασάρει και σε καλύτερη θέση. Αυτό εξαρτάται και από το ματς στην Πεύκη, όπου αν καταφέρει η ομώνυμη ομάδα να κλέψει πόντους από τον πόλις θα αλλάξουν οι κάτοικοι στα… σκαλοπάτια.

Ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα αυτή τη φορά θα είναι και η αναμέτρηση στο Ηράκλειο, όπου ο Ηρόδοτος υποδέχεται την Ακαδημία Ρεθύμνου. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το κάζο που έπαθε ο έτερος Ηρακλειώτης Εργοτέλης την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα να ανέβουν και άλλο στη βαθμολογία.

Τον κακό τους εαυτό αλλά και τα παθήματα θέλουν να αφήσουν πίσω τους οι «κιτρινόμαυροι» οι οποίοι ανεβαίνουν στην Αθήνα για να παλέψουν επί του Ικαρου σε ένα κομβικό ματς τόσο για την ομάδα του Μακράκη, όσο και γι αυτή της Νέας Σμύρνης.
Τέλος, εύκολο έργο φαίνεται πως θα έχουν Αρχάγγελος και Κάδμος μιας και υποδέχονται Ιωνικό και Αιγάλεω αντίστοιχα. Φυσικά το συγκεκριμένο συμπέρασμα απομένει να αποδειχτεί και έμπρακτα εντός παρκέ Θήβας και Ρόδου.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Κρόνος Αγ. Δημητρίου -Κορωπί (Αγ. Δημητρίου Ν., 17.00)
Διαγόρας Δρυοπιδέων -Σπόρτιγκ (Αιγάλεω, 17.00)
Αρχάγγελος – Ιωνικός ΝΦ (Βενετόκλειο, 17.00)
Ηρόδοτος – Ακαδημία (Ν. Αλικαρνασσού, 17.00)
Κάδμος – Αιγάλεω (Θήβας, 17.00)
Πεύκη – Πόλις Καλλιθέας (Β΄ Πεύκης, 17.00)
Ίκαρος Ν. Σμύρνης – Εργοτέλης (Ν. Σμύρνης, 17.00)