Ντιφαντής: «Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια»

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει το Σάββατο (02/12 17:00) η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Δούκα που θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς.

Ο αντίπαλος του Δούκα οδηγεί την «κούρσα» του φετινού πρωταθλήματος αφού βρίσκεται αήττητος στην κορυφή, είναι ένας από τους υποψήφιους της ανόδου και όπως γίνεται αντιληπτό θεωρείται και το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του έχουν δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι αυτό με στόχο να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του σέντερ των «μπλε» Ντίνου Ντιφαντή: «Καθώς πλησιάζουμε στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το έργο της ομάδας μας μόνο εύκολο δεν είναι καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι. Μια ομάδα πλήρης, αήττητη και κατά τη γνώμη μου η καλύτερη στην κατηγορία όπως αποδεικνύεται και από τον βαθμολογικό πίνακα. Σημεία κλειδιά του αγώνα θα είναι η αμυντική μας συνοχή καθώς πρέπει να περιορίσουμε τις επιθετικές λύσεις του Περιστερίου, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και αυτό με το Περιστέρι έχει τη δική του κρισιμότητα. Χρειαζόμαστε το ροζ φύλλο αγώνα τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για το γόητρο μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την αρνητική μας εικόνα καθώς δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα σαν σύνολο. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι στο πλευρό μας θα έχουμε και πάλι τον υπέροχο κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε. Είναι η δύναμη μας και αποτελεί την προέκταση του πάγκου μας».