Ντολόπουλος: «Θα παλέψουμε τα παιχνίδια που απομένουν»

ntolopoulosΠραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση το Πευκοχώρι πήρε τη νίκη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Ο coach Σάββας Ντολόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τα σχέδια του, αλλά και για τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής.

Τι σηματοδοτεί αυτή η σημαντική νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας για την πορεία της ομάδας;

«Η χθεσινή νίκη σηματοδοτεί την τιτάνια προσπάθεια μας σε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε τα παιχνίδια για να αποφύγουμε τον άμεσο υποβιβασμό και να πάμε στα play out. Βέβαια χρειάζεται και ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων από τις άλλες ομάδες ο οποίος χθες δεν μας ευνόησε. Θα παλέψουμε όμως τα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος».

-Ως νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία πως χαρακτηρίζεις την ομάδα αγωνιστικά ; Τι πρέπει να διορθωθεί και που πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση;

«Αγωνιστικά η ομάδα αντιμετωπίζει συλλόγους μεγαθήρια με παρά πολύ μεγάλα μπάτζετ και άψογη οργάνωση. Οπότε καταλάβαινετε ότι αυτό που κάνουν τα παιδιά είναι από μόνο του πολύ δύσκολο. Είμαστε ίσως στην καλύτερη Α2 των τελευταίων ετών αλλά αυτό δε μας σταματάει από το να προσπαθούμε. Αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε αν πρέπει να διορθωθούμε κάπου έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς και συνεχίζουμε».

Ποια είναι τα προσωπικά σου σχέδια σε συνάρτηση με τον σύλλογο;

«Τα προσωπικά μου σχέδια σε συνάρτηση με το σύλλογο τη δεδομένη στιγμή είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».