Ντολόπουλος: «Να φέρω εις πέρας τις προσδοκίες των ανθρώπων του Μακεδονικού».

Ο Σάββας Ντολόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Μακεδονικού και ήδη καταστρώνει, σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου, το πλάνο της νέας σεζόν.

Ο 48χρονος τεχνικός θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα σε μια επιτυχημένη πορεία που όμως θα γίνει στο… άγνωστο, δεδομένου ότι η απραξία για τις μικρές κατηγορίες του μπάσκετ είναι υπερβολικά μεγάλη και η επιστροφή στα παρκέ αποτελεί από μόνη της σπουδαία πρόκληση.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Σάββας Ντολόπουλος κατέθεσε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ενώ ανέφερε και τους στόχους της σεζόν για τους «πρασίνους».

Πώς αισθάνεσαι για την έναρξη της συνεργασίας με το Μακεδονικό και τη νέα αυτή πρόκληση;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα ιστορικό σωματείο. Από κει και πέρα, έχω μια μεγάλη ευθύνη, να φέρω εις πέρας τις προσδοκίες των ανθρώπων του Μακεδονικού».

Ποιοι είναι οι στόχοι που τέθηκαν για τη νέα σεζόν;

«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Μακεδονικό ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία του. Να τερματίσουμε όσο γίνεται στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο μας».

Τι εικόνα έχεις από το ρόστερ της ομάδας;

«Η εικόνα που έχω από το περυσινό ρόστερ είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, με παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη μπασκετική ηλικία για να αποδώσουν. Απλά δεν ξέρω, επειδή ακόμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις, ποιος θα είναι ο τελικός κορμός με τον οποίο θα δουλέψουμε φέτος».

Τι μήνυμα στέλνεις στους φίλους της ομάδας;

«Λόγω του κορωνοϊού, η προηγούμενη χρονιά ήταν προβληματική. Θέλω να πω στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα και μακάρι από το νέο έτος να μη μας διακόψει τίποτα ξανά».