Κάτοικοι Νέας Σμύρνης θα είναι τη νέα περίοδο οι Ανδρέας Ρουμελιώτης και Αλέξανδρος Μήτσιαλος. Οι δύο παίκτες ντύθηκαν… «πάνθηρες» και τη νέα περίοδο θα φοράνε τη φανέλα του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου αναφέρει:
«Η Πανιώνια οικογένεια μεγαλώνει. Μαζί μας ακόμα δύο παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στην Β εθνική.
💙❤️Ανδρέας Ρουμελιώτης, 2000, 1.96μ, θέση 2-3
Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟΝΑ, ανδρώθηκε όμως στις Ακαδημίες του “Ιστορικού” με την παιδική ομάδα του οποίου κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιλεγόμενος και ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της τελικής φάσης. Στην συνέχεια κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με τον Ολυμπιακό. Μετά το εφηβικό, συμμετείχε στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου (Α1 εθνική), στο Ψυχικό (Α2 εθνική), ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν στην ομάδα του Μανδραϊκού (Β’ εθνική).
💙❤️ Αλέξανδρος Μήτσιαλος, 1994, 2.04m, θέση 4-5
Ο Αλέξανδρος είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του αναπτυξιακού προγράμματος της χώρας μας (Παμπαίδων εώς Νέων Ανδρών). Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΚ Βέροιας, και μεταπήδησε στο εφηβικό και στη συνέχεια την ανδρική ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας (Α1 εθνική). Επόμενες ομάδες του ήταν ο Ηρακλής (Α2 εθνική), το Παγκράτι (Α2 & Β εθνική), ο Δούκας (Β εθνική), ο Πρωτέας Βούλας (Β εθνική) και την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Εθνικός Πειραιά (Β εθνική).
Ανδρέα, Αλέξανδρε καλώς ήρθατε».