Ντ. Ολύμπιος: «Να εκπληρώσουμε τους στόχους του Εθνικού»

Στην ενίσχυση της front line προχώρησε ο Εθνικός, με την απόκτηση του 25χρονου φόργουορντ Ντίνου Ολύμπιου. Ο δυναμικός παίκτης αφήνει την Καλλιθέα και τον Έσπερο και… κατηφορίζει στον Πειραιά, εκεί απ’ όπου έχει ξεκινήσει την μπασκετική του πορεία, θέλοντας όπως τονίζει κι ο ίδιος «… να εκπληρώσουμε τους στόχους του Εθνικού».

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντίνο Ολύμπιο. Ο 25χρονος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Εθνικού.

Ο Ντίνος Ολύμπιος ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες του Πορφύρα. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Ελευθερίας Μοσχάτου και μετέπειτα στο εφηβικό του Ολυμπιακού. Κατά σειρά ακολούθησαν Ηλυσιακός, Ακράτα, Ιωνικός ΝΦ, Έσπερος Λαμίας, Παγκράτι, Αγία Παρασκευή και Έσπερος Καλλιθέας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο 25χρονος παίκτης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φορέσω τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, τον κοουτς Νάσο Χούμπαυλη και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Θα δώσω το 100%, ώστε ο Εθνικός να εκπληρώσει τους στόχους του και να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους τους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική σεζόν».