Ν. Πρίτσος: «Είναι σε καλό «φεγγάρι» τώρα ο Άρης Νίκαιας»

Οι νίκες που πέτυχε στις τελευταίες αγωνιστικές ο Άρης Νίκαιας αποτελούν σημαντική ψυχολογική “ένεση” για την ομάδα και επιβεβαιώνει κι αυτό που σχολίασε ο άσος του Άρη Νίκος Πρίτσος. «Είμαστε σε καλό «φεγγάρι» τώρα», ανέφερε ο φόργουορντ του νικαιώτικου συλλόγου, μιλώντας στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» στο webradio της ΕΟΚ με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν σκέφτονται σενάρια για την τελική τους κατάταξη: «Αυτήν τη στιγμή δε μπαίνουμε σε σενάρια, ποτέ δε μπήκαμε. Κοιτάμε μόνο να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Πεντέλη, έτσι ώστε να είναι τα πάντα στο δικό μας χέρι και αν προκύψει οτιδήποτε άλλο απ’ τα υπόλοιπα αποτελέσματα καλώς να ορίσει. Εμείς κοιτάμε μόνο τα δικά μας αποτελέσματα και αγώνες για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να ‘μαστε αυτοί που πρέπει να ‘μαστε».

Για τη φετινή τους πορεία: «Στην αρχή ξεκινήσαμε κοντά στην 3η-5η θέση, μετά κάποια αποτελέσματα πήγαν λίγο αρνητικά. Νομίζω ότι τώρα έχουμε βρει τη συνοχή μας και πάλι, αρχής γενομένης απ’ τις δύο νίκες που κάναμε. Πιστεύω είμαστε σε καλό «φεγγάρι» τώρα, είμαστε καλά μεταξύ μας, «δεμένοι» και περιμένουμε να δούμε πρώτα απ’ όλα το δικό μας αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική».

Για το αν σκέφτονται την άνοδο: «Δε θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε κάτι σε επίπεδο ανόδου για φέτος, δε νομίζω πως μπορεί να γίνει τόσο άμεσα. Επειδή η κατηγορία είναι όπως είναι και πέφτουν 6 ομάδες, βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες κοιτούν να παίξουν στα play-off με την έννοια ότι θα σωθούν άμεσα. Μετά στα play-out είναι λίγο μπλέξιμο, είναι πολλές ομάδες, μεταφέρονται οι νίκες, δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει με ποιον, οπότε είναι όλα ανοιχτά».

Για το μέχρι πότε θα συνεχίσει να παίζει: «Εάν κι εφόσον έχω υγεία, είμαι καλά και τα πόδια και το μυαλό μου είναι εντάξει, θέλω να πιστεύω ότι έχω λίγα χρόνια ποιοτικά ακόμα. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ότι και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με αφήσουν να το κάνω αυτό. Θεωρώ ότι είμαι σε θέση και μπορώ να προσφέρω ακόμα σε όποια ομάδα με κατάλληλους συμπαίκτες κι αν είμαι».

Για το αν βλέπει τον ίδιο σαν προπονητή στο μέλλον: «Αν κι εφόσον σταματήσω το ενεργό κομμάτι το παικτικό, δε θεωρώ αυτήν τη στιγμή ότι είμαι στη διάθεση και τη θέση ν’ ασχοληθώ προπονητικά. Δε θα μ’ έβλεπα εκεί, όχι. Σε κάτι άλλο ναι».