“Ξεδιπλώνεται” ο ΟΦΗ

Αν και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του από το Ρέθυμνο με 86-83, ο ΟΦΗ άφησε θετικές εντυπώσεις με τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου να έχουν πολύ καλή απόδοση σε όλο το παιχνίδι, κυνηγώντας τη νίκη μέχρι τέλους.

Κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ ήταν Σταύρος Τουτζιαράκης, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γιώργος Κερασσοβίτης, αλλά και η σταθερή αξία της ομάδας Αλέξης Μπάρδας.

Το σπουδαιότερο έιναι ότι η ομάδα άρχισε να δείχνει το… χαρακτήρα της, παρουσιάζοντας πολύ θετικά δείγματα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βαγγέλης Βλάχος ανέφερε στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε στα δυο φιλικά με το Ρέθυμνο Aegean. Από αύριο πάλι δουλειά και φιλικό θα ξαναπαίξουμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας».

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Στέργιος Κουφός, δήλωσε για το παιχνίδι: «Χαίρομε ιδιαίτερα όταν έρχομαι στο ΒΑΚ και αντιμετωπίζω μια ομάδα που εκτιμώ και συμπαθώ ιδιαίτερα όπως τον ΟΦΗ. Είμαστε στην αρχή ακόμα, εύχομαι υγεία σε όλους, ενώ για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Δούκα, θα δηλώσουμε τον Πέτγουεϊ. Για τον ΟΦΗ έχω μόνο καλά λόγια να πω, βάση της εικόνας που δείχνει, και θεωρώ ότι  θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Αν εκμεταλλευτεί και την δυνατή του έδρα του μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο με το ρόστερ που διαθέτει».

Ο εκ των κορυφαίων του φιλικού αγώνα  Γιώργος Κερασσοβίτης δήλωσε:  «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Με χαρά διαπιστώνω ότι ο ΟΦΗ είναι “γεμάτος” σε όλες τις θέσεις. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν για καμία ομάδα, είναι ακόμα πολύ νωρίς».

Μια εβδομάδα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις ο  Κώστας Μπαλάφας, φυσικά δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αχίλλειο, ενώ δεν φαίνεται να ανησυχεί ο τραυματισμός (πέλμα) του Ανδρέα Σιζόπουλου, που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΟΦΗ-ΡΕΘΥΜΝΟ 83-86
ΔΕΚΑΛΠΕΤΑ: 24-17, 43-35, 65-64, 83-86
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτσόγλου 3 (1), Μπάρδας 17 (2), Λιούις 9, Σκαμνάκης 2, Καρακωνσταντάκης, Σιζόπουλος 8 (2), Παναγάκης 7 (1), Καραδολάμης 3 (1), Κερασοβίτης 6, Τουντζιαράκης 24, Κατιάκος 4.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κουφός): Άλεξιτς 5 (1), Κούμουλος, Μοτσενίγος, Μίτσελ 30 (3), Τσόχλας 9 (1), Καλλινικίδης, Δορκοφίκης 8, Λάτοβιτς 6, Δέδας 3 (1), Πέτγουε 10, Μόρνινγκσταρ 6 (1), Παπανικολάου 9.