Ξεκίνημα με… 27 για Παπαδάκη!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε αυτή τη σεζόν έχουμε να δούμε πολλά από τον Στέλιο Παπαδάκη. Η Λα Σπέτσια επικράτησε της Αουρόρα Κιαβάρι με 71-64 ξεκινώντας με το… δεξί το πρωτάθλημα με την ιταλική ομάδα να έχει κορυφαίο του αγώνα τον 26χρονο γκαντ ο οποίος πέτυχε 27 πόντους.

«Ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι σε όλα τα παιδιά μου, καθένας από αυτούς δίνει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, τόσο για τους βαθμούς, αλλά περισσότερο και για το ψυχολογικό κομμάτι», σχολίασε ο τεχνικός της Λα Σπέτσια, Κάρλο Μπελαβίστα και συνέχισε:

«Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε πολλά παιχνίδια. Για να επωφεληθούμε από την όλη δουλεία πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Θα εργαστούμε γι’ αυτό. Κάναμε αρκετά λάθη πάνω σε αυτό το κομμάτι, επίσης πρέπει να προσέξουμε τα σουτ και τους αιφνιδιασμούς. Λάθη στα σουτ έγιναν και από τις δυο πλευρές, όμως το πλεονέκτημα μας είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες χωρίς να υπάρχει καμία διαφορά».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-14, 30-33, 50-47, 71-64

Ειρήνη Αγα- Αθηνά Πατρινού