Ξεκίνησαν οι… μηχανές της Ένωσης Ιλίου

Οι… μηχανές της Ένωσης Ιλίου “πήραν μπρος”. Όχι βέβαια σε φουλ ρυθμό, όμως οι παίκτες του Γιάννη Κτιστάκη αρχίζουν μέρα με τη μέρα να κάνουν τα πρώτα βήματά τους ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και στο κύπελλο της ΕΣΚΑ.

Το πρώτο ραντεβού ήταν στο κλειστό “Γεώργιος Κακούρης” με τον προπονητή της Ένωσης και τον συνεργάτη του Ανδρέα Καρακατσάνη να παρουσιάζει ένα διαφορετικό προφίλ απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό διότι έχει δώσει έμφαση στα δικά της παιδιά, κατεβάζοντας το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, με εννέα από τους δεκαπέντε παίκτες να είναι εώς 21 χρονών!

Ο προπονητής της Ένωσης Ιλίου μίλησε για τη νέα χρονιά, ενώ δόθηκε και το ρόστερ που θα έχει η ομάδα στο “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής.

Το ρόστερ:
Χρήστος Σκαλωμένος, Γιώργος Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαγιντόμπε, Θοδωρής Πανουσόπουλος, Γιάννης Μπέλλας, Θανάσης Μπολάτογλου, Οδυσσέας Μπέλλας, Άρης Φουντάς, Κώστας Μανταλβάνος, Δημήτρης Βαρσαμούλης, Κώστας Πανουσόπουλος, Παναγιώτης Τσιουμπρής, Γιάννης Κατσαρός, Βαγγέλης Γεροκώστας.