Ξεκίνησαν τα… βάσανα για τους Ίκαρους Τρικάλων

Οι καλοκαιρινές διακοπές έλαβαν τέλος και τα… βάσανα για τους παίκτες των Ικάρων Τρικάλων ξεκίνησαν. Με στόχους υψηλούς, με συγκρατημένη αισιοδοξία, με τεχνικό τιμ έμπειρο και με παίκτες έτοιμους να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους για να οδηγήσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη Γ’ Εθνική, οι “κιτρινόμαυροι” πάτησαν παρκέ στην φυσική τους έδρα για την πρώτη τους προπόνηση στη φετινή σεζόν.

Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Απόστολο ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν η βουλευτής Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Ντίνος Μπάρδας και ο αντιδήμαρχος κ. Άκης Αναστασίου οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό, ευχόμενοι τα καλύτερα για την φετινή προσπάθεια… πάντα με υγεία. Χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής Τρικάλων κ. Θανάσης Λιούτας που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν.

Στη συνέχεια το ΔΣ της ομάδας δια στόματος του προέδρου Κώστα Σκρέτα, ευχήθηκε αρχικά καλή χρονιά στους παίκτες, δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις και… παραδίδοντας τους καλαθοσφαιριστές στην διάθεση του Κώστα Σδράκα και των συνεργατών του για τις πρώτες οδηγίες της χρονιάς μετά και από το απαραίτητο “ζντο” που έδωσε ο Φώτης Μπαρμπαρούσης.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα συνεχιστούν στο Κλειστό της Μπάρας ως τις 28 Αυγούστου. Στη συνέχεια οι Ίκαροι θα αναχωρήσουν για τον Βελβεντό όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.